1. ”A arde de dorinta si sa pastrezi tacerea cu privire la acesta, este cea mai mare pedeapsa ce ne-o putem da.” (Federico Garcia Lorca)

2. ”Oamenii merg distante lungi pentru a evita ceea ce se tem decat de a obtine ceea ce doresc.” (Dan Brown)

3. ”Nu strica ceea ce ai acum prin a dori ceva ce nu ai; adu-ti aminte ca ceea ce ai acum a fost odata printre lucrurile pe care doar le sperai.” (Epicur)

4. ”Dorind o alta persoana este, probabil, cea mai riscanta straduinta dintre toate. De indata ce doresti pe cineva – sa-ti doresti cu adevarat pe cineva – este ca si cum ai lua un ac chirurgical si ai suturat fericirea ta de pielea acelei persoane, astfel incat orice separare va provoca de acum un prejudiciu sfasietor.” (Elizabeth Gilbert)

5. ”Dorinta profunda, adevarata dorinta este dorinta sa fi aproape de cineva.” (Paulo Coelho)

6. ”Cei care retin dorinta, fac acest lucru pentru ca a lor este destul de slaba pentru a protesta.” (William Blake)

7. ”In cele din urma, iubim dorinta si nu pe cel dorit.” (Friedrich Nietzsche)

8. ”Nu poti avea mereu ceea ce-ti doresti, dar daca incerci uneori, poate ca primesti ceea ce ai nevoie.” (Mick Jagger)

9. ”Cand o persoana isi doreste cu adevarat ceva, intregul Univers conspira pentru a ajuta acea persoana sa-si realizeze visul.” (Paulo Coelho)

10. ”Niciodata, niciodata sa nu subestimezi puterea dorintei. Daca iti doresti cu adevarat sa traiesti, poti sa traiesti. Marea intrebare, cel putin pentru mine, este: Cum decid ca vreau sa traiesc?” (Marya Hornbacher)

11. ”Dorinta face viata sa se intample. O face sa merite. Face ca totul sa merite. Dorinta este viata. Foamea de a vedea urmatorul rasarit sau apus, de a atinge persoana iubita, de a incerca din nou.” (Karen Marie Moning)

12. ”Ea stia ce inseamna sa simti cand tremuri asa inainte sa atingi pe cineva – o dorinta atat de acuta incat devine disperare.” (Holly Black)

13. ”Daca suferi si ii faci pe cei iubiti sa sufere, atunci, nimic nu poate justifica dorinta ta.” (Thich Nhat Hanh)

14. ”Nu exista nicio implinire care sa nu devina mai dulce prin prelungirea dorintei.” (Jacqueline Carey)

15. ”Daca nu primesti tot ceea ce vrei, gandeste-te la toate lucrurile pe care nu le vrei si nu le primesti.” (Oscar Wilde)

16. ”Daca ma voi mai duce vreodata in cautarea dorintei inimii mele, nu voi mai cauta mai departe de propria mea curte. Pentru ca, daca nu este acolo, inseamna ca nu am pierdut-o cu adevarat pentru a incepe din nou.” (L. Frank Baum)

17. ”Rotesc lumi unde am putea fi impreuna. Te visez. Pentru mine, imaginatia si dorinta sunt foarte apropiate.” (Jeanette Winterson)

18. ”Pentru ca dragostea nu este parte din lumea viselor. Dragostea apartine dorintei, iar dorinta este mereu nemiloasa.” (Neil Gaiman)

19. ”…dragostea si dorinta se bucura de o relatie simbiotica, ceea ce inseamna ca nu poate exista una fara cealalta. Dorinta este un dusman pentru multumire; dorinta este boala, un creier febril. Dintre cei care doresc, poate fi considerat careva sanatos? Cuvantul in sine sugereaza o lipsa, o saracie, asta este dorinta: o saracie a creierului, o lipsa, o creseala.” (Lauren Oliver)

20. ”Cand dorintele tale sunt suficient de puternice, va parea ca posezi puteri supraomenesti pentru a le atinge.” (Napoleon Hill)

21. ”Nu poti opri potopul dorintei in timp ce acesta trece prin lume, desi poate parea nepotrivit uneori. Aceasta este prerogativa tuturor oamenilor de a face alegeri ridicole, sa se indragosteasca de cel mai putin probabil dintre parteneri si sa se puna in cea mai previzibila dintre calamitati.” (Elizabeth Gilbert)

22. ”Dorinta este cheia catre motivatie, dar determinarea ei si angajamentul la o urmarire inexorabila a obiectivului tau – un angajament de excelenta – care iti va permite sa atingi succesul pe care il cauti.” (Mario Andretti)

23. ”Ne temem de ceea ce ne dorim mai mult.” (Harley King)

24. ”Toata lumea crede foarte usor oricare lucru de care se teme sau pe care-l doreste.” (Jean de La Fontaine)

25. ”Liber de dorinta, realizezi misterul prins in dorinta, vezi doar manifestarile.” (Lao Tzu)

26. ”Cuvantul dorinta sugereaza ca exista ceva ce nu avem. Daca avem deja totul, atunci nu poate exista dorinta, pentru nu a mai ramas nimic sa vrem. Cred ca ceea ce a vrut Buddha sa ne spuna este ca le avem pe toate, fiecare dintre noi, tot mereu; deci, dorinta este pur si simplu inutila.” (Tom Robbins)

27. ”Puterea dorintei neimplinite este radacina sclaviei tuturor oamenilor.” (Paramahansa Yogananda)

28. ”Dorinta este si imitativa (ne place ceea ce au altii) si competitiva (vrem sa luam ceea ce au altii). De mici copii, am vrut sa monopolizam atentia unui parinte, de-al indeparta de alti frati. Acest sens de rivalitate…face oamenii sa concureze pentru atentie.” (Robert Greene)

29. ”Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le dorim acut daca am stii cu adevarat ce ne dorim.” (Francois de La Rochefoucauld)

30. ”Dorinta creste prin ceea ce primeste ca hrana.” (L.M. Montgomery)

31. ”Este greu sa simti dorinta cand nu te simti dorit.” (Christine Feehan)

32. ”Dorinta este jumatate din viata, indiferenta este jumatate din moarte.” (Kahlil Gibran)

33. ”Sa fi dorit este, probabil, lucrul cel mai apropiat de sentimentul de nemurire pe care-l poate simti cineva.” (John Berger)

34. ”Este de natura dorintei sa nu fi satisfacut, iar cei mai multi oameni traiesc doar pentru aceasta satisfacere.” (Aristotel)

35. ”Daca descopar in mine o dorinta pe care nicio experienta din aceasta lume nu o poate satisface, explicatia cea mai probabila este ca am fost facut pentru o alta lume.” (C.S. Lewis)

36. ”O dorinta presupune posibilitatea unei actiuni pentru a o realiza; actiunea presupune un scop care sa merite realizarea acesteia.” (Ayn Rand)

37. ”Dorinta ta este rugaciunea ta. Imagineaza-ti implinirea dorintei tale acum si simte-i realitatea si vei experimenta bucuria raspunsului.” (Joseph Murphy)

38. ”Dorinta este ca aburul de pe oglinda din baie – prezenta sa te incita sa stergi oglinda si sa te vezi din nou clar.” (Vera Nazarian)

39. ”Poate de aceea dorinta cauzeaza oamenilor calamitati. Prin identificarea cu dorintele noastre si luandu-le prea in serios, nu numai ca creste sensibilitatea noastra la dezamagire, vom crea de fapt un climat neospitalier pentru indeplinirea usoara si gratuita a acelor dorinte.” (Tom Robbins)

40. ”Nimic nu face o persoana sa-si doreasca imbunatatirea mai mult decat esecul.” (Chris Stocking)

41. ”…daca dorinta este predominanta, poate deforma dragostea dintre barbat si femeie si sa-i jefuiasca pe amandoi de ea.” (Papa Ioan Paul II)

42. ”Dorinta este cheia motivarii. Este cheia pentru dezvoltarea unei personalitati sanatoase si a unei atitudini pozitive fata de sine si ceilalti.” (Amit Abraham)

43. ”Pofta este un instrument, dorinta este o capcana. Exercit-o pe prima si vei putea lua sufletul cuiva. Cazi in cea de-a doua si ei il vor lua pe al tau.” (Riley Shane)

44. ”Poti avea tot ce-ti doresti daca vrei suficient de tare. Poti fii orice iti doresti sa fii, sa faci orice iti propui sa realizezi, daca te tii de acea dorinta, focusandu-te pe un singur tel.” (Abraham Lincoln)

45. ”Ceea ce ne dorim in mod insistent, cu timpul, este ceea ce devenim.” (Neal A. Maxwell)

46. ”Dorind bani, ucizi dorinta. Banii omoara dorinta.” (Andre Chamson)

47. ”Lumea este mica, oamenii sunt mici, viata umana este mica. Exista un singur lucru mare – dorinta.” (Willa Cather)

48. ”Esential in viata este sa doresti lucrurile de care ai nevoie, apoi sa ai nevoie de lucrurile pe care le doresti.” (Anthony Liccione)

Anunțuri publicitare