1. ”Nimic din mine nu este original. Sunt efortul combinat al fiecarei persoane pe care am cunoscut-o.” (Chuck Palahniuk)

2. ”Cartile servesc pentru a arata omului ca acele ganduri originale pe care le are, totusi, nu sunt chiar atat de originale.” (Abraham Lincoln)

3. ”O idee originala. Nu poate fi chiar asa de greu. Libraria trebuie sa fie plina de ele.” (Stephen Fry)

4. ”Cele mai bune ganduri pe care le-am avut au fost furate de antici.” (Ralph Waldo Emerson)

5. ”Doar aceia fara memorie insista pe originalitatea lor.” (Coco Chanel)

6. ”Nu exista nimic nou, cu exceptia a ceea ce a fost uitat.” (Marie Antoinette)

7. ”Trebuie sa faci lucruri pe care oamenii obisnuiti nu le inteleg, pentru ca acelea sunt singurele lucruri bune.” (Andy Warhol)

8. ”O facilitate a citarii acopera absenta gandului original.” (Dorothy L. Sayers)

9. ”Unicul trebuie sa fie indeplinit.” (Martha Graham)

10. ”In zilele noastre, tot ce poate face un barbat pentru a fi original este de a cita cel mai vechi citat cunoscut pe acest subiect.  Totusi, femeile nu au nicio problema in a fi originale. De fapt, femeile sunt mereu originale. Trebuie sa-i spun mereu sotiei mele sa nu mai vorbeasca atat de mult prostii.” (Benson Bruno)

11. ”Un original sarac este mai bun decat o imitatie buna.” (Ella Wheeler Wilcox)

12. ”Originalitatea este cea mai buna forma de rebeliune.” (Mike Sasso)

13. ”Originalitatea si sentimentul cuiva de demnitate proprie sunt realizate doar prin munca si lupta.” (Fyodor Dostoevsky)

14. ”Chiar si in literatura si arta, nici un om care se deranjeaza in ce priveste originalitatea nu va fi original: intrucat daca pur si simplu incerci sa spui adevarul (fara sa dai doi bani pe cat de des a fost spus inainte), noua din zece, vei deveni original fara sa observi vreodata acest lucru.” (C. S. Lewis)

15. ”Unii scriitori confunda autenticitatea, pe care ar fi trebuit sa o urmaresc mereu, cu originalitatea, cu care nu ar trebui sa se deranjeze niciodata.” (W. H. Auden)

Anunțuri publicitare