1. ” Poti spune ca sunt un visator, dar nu sunt singurul. Sper ca intr-o zi sa va alaturati noua si ca lumea sa traiasca ca unul.” (John Lennon)

2. ”Nu putem trai doar pentru noi. O mie de fibre ne unesc cu ceilalti semeni; si printre aceste fibre, compatimitoare fire, actiunile noastre ruleaza ca si cauze, si se intorc ca si efecte.” (Herman Melville)

3. ”De aceasta data cand ne sarutam, simt in adancul stomacului, simt in inima mea. Si imi dau seama ca dragostea nu are legatura cu sexul. Are legatura cu conexiunea.” (Ellen Hopkins)

4. ”Firele invizibile sunt cele mai puternice legaturi.” (Friedrich Nietzsche)

5. ”Suntem cu totii minunati, epave frumoase. Asta este ceea ce ne uneste – ca suntem cu totii stricati, cu totii imperfect de frumosi.” (Emilio Estevez)

6. ”Umanitatea nu a tesut plasa vietii. Nu suntem altceva decat un fir in ea. Orice am face plasei, ne facem noua. Toate lucrurile sunt legate impreuna. Toate lucrurile sunt conectate.” (Chief Seattle)

7. ”Definesc conexiunea ca pe energia care exista intre oameni cand acestia se simt vazuti, auziti si evaluati; cand acestia pot da si primi fara judecata; si cand deriva sustinere si forta din relatie.” (Brene Brown)

8. ”De fapt, se reduce la asta: ca toate vietile sunt interdependente. Suntem cu totii prinsi intr-o retea inevitabila de reciprocitate, obositi intr-un singur vesmant al destinului. Indiferent de ce anume afecteaza un destin, afecteaza pe toti indirect.” (Martin Luther King Jr.)

9. ”Cu cat aveti mai multe conexiuni tu si iubitul, nu doar intre trupuri, ci si intre mintile, inimile si sufletele voastre, cu atat mai mult veti intari materialul relatiei voastre, si cu atat mai mult veti experimenta momente adevarate impreuna.” (Barbara De Angelis)

10. ”Oamenii nu pot fi pur si simplu legati impreuna. Ei trebuie sa se conecteze. Altfel, se vor trezi legati mana de picior.” (Ai Yazawa)

11. ”Omul nu mai poate trai doar pentru el. Trebuie sa constientizam ca toate vietile sunt valoroase si ca suntem uniti cu toate vietile. Din aceasta cunoastere vine relatia noastra spirituala cu universul.” (Albert Schweitzer)

12. ”Antica noastra experienta confirma in fiecare punct ca totul este legat impreuna, totul este inseparabil.” (Dalai Lama XIV)

13. ”Uitam deseori de conexiunea noastra umana. De-a lungul vietii mele, am simtit ca cea mai mare frumusete se afla in aceasta conexiune. In cele mai profunde conexiuni cu ceilalti am experimentat cel mai mare grad de invatare, vindecare si transformare. Aceasta conexiune este un lucru puternic, cu capacitatea de a transforma vieti, si in cele din urma transforma experienta umana.” (Kristi Bowman)

14. ”…firele care ne leaga sunt fragile, asa ca nu atarna greutati mari pe fire subtiri…” (John Geddes)

15. ”Nu am simtit niciodata o astfel de conexiune cu altcineva… Nici macar nu stiu cum s-o explic. Simt de parca te stiam dinainte sa te cunosc si, prima oara cand te-am vazut, prima oara cand am vorbit cu tine, a fost accidental, pentru ca conexiunea era deja acolo.” (M. Molly Backes)

Anunțuri publicitare