1. ”Daca nu ai de ce sa dansezi, gaseste un motiv sa canti.” (Melody Carstairs)

2. ”Concentreaza-te sa devii mai bun, nu te gandi ca esti mai bun.” (Bohdi Sanders)

3. ”Uneori, singura cale sa te regasesti este sa te pierzi complet.” (Kellie Elmore)

4. ”Nu este nimic sa nu poti face daca iti doresti destul de mult.” (Danielle Sibarium)

5. ”Nu este vorba despre faptul ca paharul tau este gol sau plin, ceea ce faci cu el conteaza cu adevarat.” (Sue Nelson Buckley)

6. ”Daca ne schimbam gandul din ”este prea tarziu” in ”mai exista speranta”, poate ca o sa vedem o schimbare in lume.” (Kellie Elmore)

7. ”Deschide-ti mintea inainte de a-ti deschide gura.” (Aristofan)

8. ”Daca vrei succes, atunci nu te baza pe alte persoane sa faca ceea ce TU poti face!” (Sasha Azevedo)

9. ”Niciodata, niciodata, niciodata sa nu renunti.” (Gerald Gillis)

10. ”Recunoaste-ti, gestioneaza-ti si stapaneste-ti convingerile. Nu sunt genetice. Sunt alegeri. Alege-le pe cele care te servesc.” (Christopher Babson)

11. ”Sunt recunoscator tuturor celor care mi-au spus NU. Datorita lor am reusit singur.” (Albert Einstein)

12. ”Nu exista asemenea lucru ca o zi proasta; ci doar momente proaste pe care alegem sa le luam cu noi toata ziua.” (Anonim)

13. ”Doar prin a da poti sa primesti mai mult decat ai deja.” (Jim Rohn)

14. ”Cand spui ”O s-o fac”, iti vei intinde capacitatile si vei realiza ceva extraordinar.” (Avinash Narula)

15. ”O atitudine pozitiva poate transforma o furtuna intr-o stropitoare.” (Robert M. Hensel)

16. ”Daca iti negi o viata cu libertate personala, iti negi o viata care sa merite sa fie traita.” (Michelle D. Rosado)

17. ”Fiecare esec este doar un alt pas mai aproape de un castig. Nu te opri niciodata din a incerca.” (Robert M. Hensel)

18. ”Gandeste, viseaza si asteapta-te la lucruri marete. Ai prefera sa fi corect in perceptia ta? Sau ai prefera sa fi exceptional in viata ta?” (Christipher Babson)

19. ”Fii atent la ceea ce cauti si astepti in viata, pentru ca ori o sa gasesti ori o sa creezi.” (Christopher Babson)

20. ”Viata ta astazi este, in mare parte, o manifestare a povestilor pe care ti le-ai spus in trecut.” (Christopher Babson)

21. ”Esecul este necesar pentru a reusi si o sa devina cea mai mare binecuvantare a ta.” (Lynn Bardowski)

22. ”Viata ta nu este rezultatul potentialului, competentelor si al dorintelor tale, ci al asteptarilor consistente si al actiunilor, care provin in mare masura din valorile si convingerile tale.” (Christopher Babson)

23. ”Nu vei fi niciodata multumit cu mai putin decat supremul pe care-l poti obtine.” (Apoorve Dubey)

24. ”Daca ai o ambitie mare, fa un pas cat de mare posibil in directia indeplinirii acesteia, dar daca pasul este doar unul micut, nu-ti fa griji daca este cel mai mare posibil, acum.” (Mildred McAffe)

25. ”Inconjurati-va de oameni care sunt cu adevarat buni si pasionati de ceea ce fac, indiferent de ce anume fac…pozitivitatea si pasiunea sunt o combinatie puternica.” (Rachael Bermingham)

26. ”Nu lasa pe nimeni sa te faca sa simti ca esti prea putin si prea jos, pentru ca nimeni nu are dreptul sa faca asta.” (Shubhanshu Tiwari)

27. ”Daca poti invata sa te motivezi, poti atinge mereu o abundenta de energie care te va conduce la succesul pe care-l visezi.” (Rachael Bermingham)

28. ”Nu este vorba despre a avea suficient timp, ci despre a-ti face suficient timp.” (Rachael Bermingham)

29. ”Incredinteaza-ti visele si obiectivele oamenilor care te incurajeaza si te inspira, care iti spun ceea ce ai nevoie sa auzi, mai degraba decat ceea ce ai vrea sa auzi, astfel incat sa poti merge mai departe si sa mergi rapid.” (Rachael Bermingham)

30. ”Singurul fel in care putem schimba lumea noastra este sa ne asumam responsabilitatea pentru rolul nostru in ea.” (Rachael Bermingham)

31. ”Cand lucrurile sunt exceptional de grele, exista un motiv pentru care sunt grele; de obicei este din cauza ca nu sunt menite sa fie si noi nu ascultam.” (Rachael Bermingham)

32. ”Un ingredient cheie pentru atingerea obiectivelor tale este sa te asiguri ca obiectivele sunt complet corespunzatoare cu cine esti tu ca persoana. Dorinta mintii si a inimii trebuie sa se potriveasca. Este un pas atat de important in atingerea telului, incat daca il ratezi, poti sfarsi prin a calatori cale lunga intr-o directie gresita!”  (Rachael Bermingham)

33. ”Ideea este simpla, daca poti sa visezi, este posibil.” (Jorge Lorenzo)

34. ”Motivatia nu vine din vorbe goale, pentru ca cuvintele palesc in timp. Daca persistenta si perseverenta este ceea ce traiesti, atunci de ce alta motivatie mai ai nevoie? Visele tale pot deveni obiective si obiectivele tale pot deveni realitate. Tu esti toata motivatia de care ai nevoie pentru a avea succes.” (Gabriel Mason)

Anunțuri publicitare