1. ”Este ciudat cum culorile lumii reale doar par intr-adevar reale atunci cand le privesti pe ecran.” (Anthony Burgess)

2. ”Toate acele inceputuri curate, proaspete, m-au facut sa uit cum a fost, pana acum, sa fi dezordonat si onest si scapat de sub control. Sa fi real.” (Sarah Dessen)

3. ”Intrebarea reala este: ma poti iubi pe mine, cel real? Nu persoana perfecta care vrei tu sa fiu, nu imaginea pe care o ai tu despre mine, ci pe cine sunt eu cu adevarat.” (Christine Feehan)

4. ”Atunci cand esti Real, nu te superi pentru ca esti ranit.” (Margery Williams)

5. ”Scena este un cerc magic unde se intampla numai lucrurile cele mai reale, un teritoriu neutru in afara jurisdictiei Sortii unde stelele pot fi traversate cu impunitate. Nu exista un loc mai adevarat si mai real in tot universul.” (P. S. Baber)

6. ”Real este mai bine, adevarul este mai bun. Dureros, dar mai bine.” (Cath Crowley)

7. Unele lucruri sunt reale doar pentru ca ele reprezinta ceea ce credem noi. cand aflam adevarul si il credem, vechea realitate nu mai este reala pentru noi si isi pierde influenta asupra noastra. Adevarul ne elibereaza.” (C. Terry Warner)

8. ”Fii simplu. Fii direct. Fii clar. Nu-ti face griji sa fii corect. Fa-ti griji sa fii real.” (Jill Telford)

9. ”Credinta condusa de determinare este factorul cheie care guverneaza daca ceea ce urmaresti devine real sau nu.” (Steven Redhead)

10. ”Sa fii ”tu” chiar daca lumea incearca sa te schimbe, este cu siguranta cel mai curajos lucru.” (Louise Philippe Dulay)

11. ”Cum sa recunosti ce este real? Sa-ti cunosti substraturile si adancimile, sa stii cum sa deschizi, sa-ti stii capriciile si ticurile nervoase, poftele si transparentele, si, mai presus de toate forta, literalmente forta, evenimentelor, conexiunilor, calmul salbatic in fiecare lucru.” (Shawna Lemay)

12. ”Cand un copil te iubeste pentru un timp indelungat, nu doar pentru ca te joci cu el, ci pentru ca te iubeste cu adevarat, atunci devii Real.” (Margery Williams)

13. ”Singurul lucru Real in viata este neprevazutul. Toate celelalte sunt doar o iluzie.” (Watkin Tudor Jones)

14. ”Prietenia care poate inceta, nu a fost niciodata reala.” (Sfantul Ieronim)

15. ”Nimic nu devine niciodata real pana cand nu este experimentat.” (John Keats)

Anunțuri publicitare