1. ”Uneori, daca vreti sa schimbati mintea unui om, trebuie in primul rand sa schimbati mintea omului de langa el.” (Megan Whalen Turner)

2. ”Oricine controleaza mass-media, imaginile, controleaza cultura.” (Allen Ginsberg)

3. ”Exemplul nu este principalul lucru in influentarea celorlalti. Este unicul lucru.” (Albert Schweitzer)

4. ”Este un adevar fundamental ca responsabilitatile materne nu pot fi delegate cu succes. Nu, nu la gradinite, nu la scoli, nu la dadace. Ne-am indragostit de teoriile oamenilor, cum ar fi ideea pregatirii prescolare in afara casei pentru copiii mici. Nu doar ca asta pune presiune suplimentara asupra buget, dar si plaseaza copiii intr-un mediu departe de influenta mamei. Presiunea pentru popularitate asupra copiiilor si a adolescentilor, devine prea des o povara economica asupra veniturilor tatalui, asa ca mama simte ca este nevoita sa mearga la munca pentru a satisface nevoile copiiilor ei. Aceasta decizie poate fi pe un termen foarte scurt. Influenta mamei in timpul anilor de formare cruciale este cea care formeaza caracterul de baza al unui copil. Acasa este locul unde un copil invata credinta, simte dragostea si prin urmare, din exemplul iubitor al mamei invata sa aleaga dreptatea. Cat de importanta este influenta mamei in educatia de acasa – si cat de evidenta cand este neglijata.” (Ezra Taft Benson)

5. ”Secretul influentei mele a fost intotdeauna ca a ramas secret.” (Salvador Dali)

6. ”Cheia conducerii (sefiei) de succes este influenta, nu autoritatea.” (Kenneth H. Blanchard)

7. ”Scopul influentei este acela de a ”vorbi pentru cei care nu au influenta”. (Rick Warren)

8. ”Parintii mei reprezinta unica mare influenta asupra vietii mele. Iar daca tatal meu ar fi fost acolo pentru mine, ar fi fost o dubla mare influenta asupra vietii mele.” (Jarod Kintz)

9. ”Nu ma intreba cine m-a influentat. Un leu este format din toti mieii digerati de el, iar eu am citit toata viata mea.” (George Seferis)

10. ”De-a lungul timpului, mereu mandria omului a influentat propria lui cadere. In timp ce neaga, incepe treptat sa creada ca el este autoritatea, ori ca poseda o mare stapanire morala asupra altora, desi este nejustificat spiritual. Pana la punctul de a-si pierde stima ; in consecinta, in mod fals el incepe incercarea de a dovedi  stapanirea nejustificata prin confiscarea rolului unui blamat.” (Criss Jami)

11. ”Iubirea conduce lumea. Ca un tiran.” (Jarod Kintz)

12. ”Atat prietenul cat si dusmanul se afla in noi. Unul traieste dupa regula compasiunii, celalalt dupa regula loviturii dure. Desi, potentiala influenta a fiecarei extreme este inevitabila, actiunile noastre suporta marturia celei pe care o imbratisam.” (T. F. Hodge)

13. ”Nu trebuie sa fi o persoana de influenta pentru a fi influent. De fapt, cei mai influenti oameni din viata mea probabil nici nu sunt constienti de lucrurile ce m-au invatat.” (Scott Adams)

14. ”Daca esti ceea ce mananci, atunci esti si ceea ce vezi si auzi.” (E. A. Bucchianeri)

15. ”Comunicarea claritatii cu certitudine, este formula pentru influentare.” (Brandon A. Trean)

Anunțuri publicitare