1. ”Taie toate aceste semne ale exclamarii. Un semn al exclamarii este ca si cum ai rade la propria gluma.” (F. Scott Fitzgerald)

2. ”De ce sa te schimbi? Fiecare are stilul propriu. Cand l-ai gasit, ar trebui sa te tii scai de el.” (Audrey Hepburn)

3. ”Moda se schimba, dar stilul dureaza.” (Coco Chanel)

4. ”Pe chestiuni de stil, inoata cu curentul, pe chestiuni de principiu, stai ca o stanca.” (Thomas Jefferson)

5. ”Adevaratii prieteni sunt ca diamantele – stralucitori, frumosi, valorosi si mereu in stil.” (Nicole Richie)

6. ”Stilul este sa stii cine esti, ceea ce vrei sa spui si sa nu dai doi bani.” (Orson Welles)

7. ”Moda apune, stilul este etern.” (Yves Saint-Laurent)

8. ”Femeile pierd atat de mult timp fara sa poarte parfum. In ce ma priveste, la fiecare pas pe care l-am facut in viata, am fost insotit de un parfum rafinat.” (C. JoyBell.C)

9. ”Un om ar trebui sa fie o opera de arta sau sa poarte o opera de arta.” (Oscar Wilde)

10. ”Pentru a obtine stilul, incepe prin a nu afecta pe altul.” (E. B. White)

11. ”Prima regula a stilului este sa ai ceva de spus. A doua regula a stilului este sa te controlezi cand, din intamplare, ai doua lucruri de spus; spune-l pe primul, apoi pe celalalt, nu pe amandoua in acelasi timp.” (George Polya)

12. ”Cel mai durabil lucru in scris este stilul. Este o proiectie a personalitatii si trebuie sa ai o personalitate inainte de a o putea proiecta. Este produsul emotiei si al perceptiei.” (Raymond Chandler)

13. ”Ar trebui sa ramai fidel stilului propriu. Cand am inceput sa scriu, toata lumea mi-a spus: ”Stilul tau nu este in regula pentru ca nu folosesti limbajul inflorit pe care il are romantismul.” Romanele mele – comparativ cu ce este pe piata – sunt foarte neobisnuite, foarte ciudate, foarte diferite. Si cred ca acesta este unul dintre motivele pentru care se vand.” (Jude Deveraux)

14. ”Stilul vine din cunoasterea de sine si nu din cine vrei sa fii in lume; nu vine din dorinta de a fi altcineva, sau de-a vrea sa fi mai slab, mai scund, inalt, mai dragut.” (Nina Garcia)

15. ”Stilul, la urma urmei, este un fel de umor, ceva cu adevarat dispretuitor.” (Larry Levis)

Anunțuri publicitare