1. ”Astazi a fost bine. Astazi a fost distractiv. Maine este o alta.” (Dr. Seuss)

2. ”La urma urmei, esti ceea ce gandesti. Emotiile tale sunt sclavele gandurilor tale, si tu esti sclavul emotiilor tale.” (Elizabeth Gilbert)

3. ”Unele zile par sa se potriveasca impreuna ca o fereastra vitraliu. O suta de bucati mici de culori diferite si stari care, atunci cand sunt combinate, creeaza o imagine completa.” (Maggie Stiefvater)

4. ”Natura umana este ca apa. Ia forma recipientului.” (Wallace Stevens)

5. ”Este atat de socant sa afli cat de multi oameni nu cred ca pot invata, si cat te multi cred ca invatatul este dificil.” (Frank Herbert)

6. ”Ceea ce este interesant si important se intampla de cele mai multe ori in secret, in locuri unde nu exista putere.” (Michael Ondaatje)

7. ”Chiar si atunci cand nu participam activ la destinul nostru, suntem inca pe o cale aleasa. Viata are un mod de a lua decizii pentru noi.” (Nina Guilbeau)

8. ”Cine are nevoie de o fata cand mastile in viata sunt fara sfarsit?” (Diliana Ovtcharova)

9. ”Nu exista nici o cale onorabila de a ucide, nici o modalitate blanda de a distruge. Nu este nimic bun intr-un razboi. Exceptie facand sfarsitul sau.” (Abraham Lincoln)

10. ”In locurile linistite, abunda ratiunea.” (Adlai E. Stevenson II)

11. ”Atunci cand te gandesti ca te-ai gandit la toate, viata iti demonstreaza ca trebuie sa gandesti mai putin si sa faci mai mult.” (Brandon A. Trean)

12. ”…cuvintele singur si singuratate sunt doua cuvinte foarte puternice…aceste cuvinte spun ca suntem umani; sunt ca si cuvintele foame si sete. Dar nu sunt cuvinte despre corp, ci sunt cuvinte despre suflet.” (Donald Miller)

13. ”Lumea a fost colosala, a spus el; noi oamenii si problemele noastre mici si neimportante, nu mai mult decat praf in mainile timpului.” (Andreas Steinhofel)

14. ”Nu stii niciodata cu exactitate cat spatiu ocupi in viata oamenilor.” (F. Scott Fitzgerald)

15. ”…intentia esentiala este adevaratul pacat. Un barbat care nu poate alege inceteaza sa mai fie barbat.” (Anthony Burgess)

Anunțuri publicitare