1. ”Daca cineva pune mana pe tine, ai grija sa acestia sa nu mai puna mana pe altcineva vreodata.” (Malcolm X)

2. ”Poti construi ziduri tot drumul pana la cer si eu voi gasi o modalitate de a zbura deasupra lor. Poti incerca sa ma tintuiesti cu o suta de mii de brate, dar voi gasi o cale de a rezista. Exista multi dintre noi acolo afara, mai multi decat crezi. Oameni care refuza sa se opreasca din a crede. Oameni care refuza sa vina pe pamant. Oameni care iubesc intr-o lume fara ziduri, oameni care iubesc in ura, in refuz, impotriva sperantei, si fara frica.” (Lauren Oliver)

3. ”Sunt de acord cu Dante, ca cele mai fierbinti locuri din iad sunt rezervate pentru cei care, intr-o perioada de criza morala, isi mentin neutralitatea.” (Martin Luther King Jr.)

4. ”Este mai usor sa rezisti la inceput decat la sfarsit.” (Leonardo da Vinci)

5. ”Unde exista putere, exista rezistenta.” (Michael Foucault)

6. ”Trebuie sa invatam ca a accepta in mod pasiv un sistem nedrept inseamna ca cooperam cu acel sistem, si, astfel, devii un participant al raului acestuia.” (Martin Luther King Jr.)

7. ”Cred in rezistenta asa cum cred ca nu poate exista lumina fara umbra; sau, mai degraba, nici o umbra daca nu exista, de asemenea, lumina.” (Margaret Atwood)

8. ”Rezistenta este comuna neobisnuintei.” (Toba Beta)

9. ”Fiecare persoana creativa, si cred ca, probabil orice alta persoana, se confrunta cu rezistenta atunci cand incearca sa creeze ceva bun… Cu cat este mai puternica rezistenta, cu atat mai importanta trebuie sa fie sarcina.” (Donald Miller)

10. ”Rezistenta nu provine din cateva principii eterogene; dar nici nu este o momeala sau o promisiune care sa necesite tradarea. Este un termen ciudat in relatiile de putere; este inscrisa in aceasta din urma ca un opus ireductibil.” (Michel Foucault)

11. ”Rezistenta este un motivator puternic tocmai pentru ca ne permite sa ne indeplinim dorinta de a ne atinge obiectivele, in timp ce ne lasa sa recunoastem cu indrazneala si sa numim obstacolele din calea acestor realizari.” (Derrick A. Bell)

12. ”Persistenta distruge rezistenta.” (William J. Federer)

13. ”Curajul este rezistenta la frica, nu absenta fricii.” (Mark Twain)

14. ”Rezistenta cu care te lupti fizic la sala si rezistenta cu care te lupti in viata, nu pot decat sa construiasca un caracter puternic.” (Arnold Schwarzenegger)

15. ”Cand vine vorba de ciocolata, rezistenta este inutila.” (Regina Brett)

Anunțuri publicitare