1. ”Asta este pentru cei nebuni. Inadaptatii. Scandalagii. Cei care vad lucrurile diferit. Cei care nu se dau in vant dupa reguli. Si nu au respect pentru status-quo. Puteti sa-i citati, sa nu fiti de acord cu ei, sa-i glorificati sau sa-i defaimati. Singurul lucru pe care nu-l puteti face este sa-i ignorati. Pentru ca ei schimba lucrurile. Ei imping rasa umana inainte. Si in timp ce unii ii pot vedea ce pe niste nebuni, noi vedem niste genii. Pentru ca persoanele care sunt indeajuns de nebune incat sa gandeasca ca pot schimba lumea, sunt cele care o fac.” (Apple Inc.)

2. ”Este greu sa accepti ca esti diferit, sa vezi cum oamenii evita sa te priveasca si sa mai crezi in tine insuti.” (Patricia Briggs)

3. ”Cand eram o fetita, toate lucrurile din lume faceau parte din aceste doua categorii: gresit sau corect. Negru sau alb. Acum, ca sunt adult, am lasat lucrurile copilaresti deoparte si acum stiu ca unele lucruri fac parte din cele gresite si altele din cele corecte. Unele lucruri sunt clasificate ca negre, iar altele sunt clasificate ca albe. Dar cele mai multe lucruri din lume nu sunt nici negre si nici albe, nici gresite si nici corecte, dar cele mai multe sunt diferite. Iar acum stiu ca nu este nimic rau in a fi diferit, si ca putem lasa lucrurile sa fie diferite, nu trebuie sa incercam sa le facem negre sau albe, le putem lasa sa fie gri. Cand am fost copil, m-am gandit ca Dumnezeu era Dumnezeul care vedea doar in negru si alb. Acum cand nu mai sunt un copil, pot sa vad ca Dumnezeu este Dumnezeul care poate vedea in negru, alb si chiar si gri, si El danseaza pe gri! Gri este ok.” (C. JoyBell C.)

4. ”O sa fie mai bine. Pare greu, stii, cred ca, a fi diferit este mereu o escaladare grea. O sa fie intotdeauna oameni care sunt speriati de asta. Dar la sfarsitul zilei daca dai acelor agresori, acelor oameni, care sunt atat de ignoranti, daca le dai puterea sa te afecteze, ii lasi sa castige.  Iar ei nu merita asta. Ceea ce faci prin a fii tu insuti este ca te pastrezi real, si inseamna ca esti foarte curajos.” (Adam Lambert)

5. ”Daca iti sarbatoresti diferentierea, lumea va face la fel. Va crede exact ceea ce ii spui – prin cuvintele pe care le folosesti sa te descrii, actiunile prin care ai grija de tine, si prin alegerile pe care le faci sa te exprimi. Spune lumii ca esti o creatie unica care a venit aici sa experimenteze minuni si sa imparta bucurie. Asteapta-te sa fi cazat.” (Victoria Moran)

6. ”Sa fii singur inseamna ca esti diferit, sa fii diferit inseamna sa fii singur.” (Suzanne Gordon)

7. ”Nu indrazni sa fii diferit, indrazneste sa fii tu insuti – daca asta nu te face diferit, atunci este gresit.” (Laura Baker)

8. ”Nu poti incepe schimbarea fara sa indraznesti sa fii diferit.” (Toba Beta)

9. ”Unele lucruri nu se schimba, doar devin diferite.” (Joshua Caleb)

10. ”Artistul nu este o persoana diferita, ci fiecare persoana este un artist diferit.” (Eric Gill)

11. ”Daca as fi stiut ca diferentierea mea ar fi un avantaj, atunci, tineretea mea ar fi fost mult mai usoara.” (Bette Midler)

12. ”Pentru generatia de adolescenti de astazi, este greu sa gaseasca acceptarea, in special pentru cei care indraznesc sa fie diferiti – atunci este imposibil.” (Rebecah McManus)

13. ”Vreau sa fiu diferita. Daca toata lumea poarta negru, eu vreau sa port rosu.” (Maria Sharapova)

14. ”Este bine sa fii diferit si doar sa fii tu insuti si sa sochezi lumea intr-un fel pozitiv.” (Brendon Urie)

15. ”Ceea ce te face diferit, te face frumos.” (Anonim)

Anunțuri publicitare