1. ”Nu a fost sentimentul de deplinatate atat de necesar, cat sentimentul de a nu fi gol.” (Jonathan Safran Foer)

2. ”Este ceva evident despre sentimentul de gol, chiar si atunci cand incerci sa te convingi de contrariu.” (Sarah Dessen)

3. ”Pentru o vreme nu am spus nimic, doar mi-am trecut varful degetelor de-a lungul marginii umane – in forma de gol, care a fost lasat in mine.” (Haruki Murakami)

4. ”Treaba unui artist nu este sa cedeze in fata disperarii, ci sa gaseasca un antidot pentru golul existential.” (Woody Allen)

5. ”Propria sa opinie, pe care nu o spune, este ca originea vorbirii se afla in cantec, si originea cantecului in necesitatea de a umple cu sunet sufletul omenesc prea mare si destul de gol.” (J. M. Coetzee)

6. ”Sa devii complet gol

Calmeaza nelinistea mintii

Doar atunci vei vedea cum toate se desfasoara din goliciune.” (Lao Tzu)

7. ”Goliciunea care este conceptual susceptibila de a fi confundata cu nimic pur, este de fapt, rezervorul posibilitatilor infinite.” (D. T. Suzuki)

8. ”Devenim constienti de gol in timp ce-l umplem.” (Antonio Porchia)

9. ”Tineretea incearca mereu sa umple golul, iar batranul invata sa traiasca cu el.” (Mark Z. Danielewski)

10. ”Sa te simti gol poate fi un semn al vremurilor moderne, si o evolutie naturala a nevoilor noastre.” (Selena Vera Hey)

11. ”Daca goliciunea este goala, cum se poate ca ceva sa se nasca sau sa se trezeasca din ea?” (Dejan Stojanovic)

12. ”Oamenii fac lucruri doar pentru ca toti ceilalti fac, iar apoi se intreaba de ce se simt goi tot timpul.” (Lacey Mosley)

13. ”Poti introduce doar atat de multe cuvinte intr-o carte postala, doar atatea intr-o convorbire telefonica, doar atatea intr-un spatiu inainte sa uiti ca, uneori, cuvintele sunt folosite doar pentru a umple golurile.” (Sarah Kay)

14. ”Golul spiritual este o boala universala.” (Rick Warren)

15. ”Iluzia este necesara pentru a deghiza sentimentul de gol.” (Arthur Erickson)

Anunțuri publicitare