1. ”O capcana este doar o capcana daca nu sti despre ea. Daca stii de ea, este o provocare.” (China Mieville)

2. ”De ce m-am bagat in asta?

Pentru ca prin a ne provoca, crestem.” (Beth Fantaskey)

3. ”Nu fug de o provocare pentru ca imi este frica. In schimb, fug spre ea, deoarece singura modalitate de a scapa de frica este sa o calc in picioare.” (Nadia Comaneci)

4. ”Respingerea este o provocare.” (Veronica Purcell)

5. ”Exista o tendinta la fiecare intersectie importanta dar grea, sa pretindem cu nu este acolo.” (Bill McKibben)

6. ”Asta este adevarata provocare – sa lucrezi intr-o limita ingusta. Sa accepti ceea ce nu poti avea; lucrul de la care nu te poti abate.” (Whitney Otto)

7. ”Daca te confrunti cu o noua provocare sau ti se cere sa faci ceva ce n-ai mai facut inainte, sa nu-ti fie teama. Ai o capacitate mai mare decat crezi, dar n-ai s-o vezi pana cand nu o sa pretinzi mai mult de la tine.” (Joyce Meyer)

8. ”Te provoc sa faci din viata ta capodopera pe care vrei sa o pictezi, romanul pe care vrei sa-l citesti, ziua in care vrei sa te trezesti.” (Toni Sorenson)

9. ”Marimea unei provocari nu trebuie masurata prin ceea ce avem de oferit. N-ar fi niciodata de ajuns. Mai mult, furnizarea este responsabilitatea lui Dumnezeu, nu a noastra. Suntem doar chemati sa oferim ceea ce avem – chiar daca nu este mai mult decat un sac de pranz.” (Charles R. Swindoll)”

10. ”Mintiile determinate se ridica la provocarea obiectivelor si a viselor lor. Mintiile  mediocre devin vrajmasi.” (Steve Maraboli)

11. ”Provoaca ceea ce poti fi, nu lasa soarta sa-ti controleze viitorul. Soarta poate veni sa-ti guverneze viata daca nu decizi pentru tine insuti exact ceea ce vrei. Se baga in toate partile, ca o amanta rautacioasa.” (Steven Redhead)

12. ”Fiecare provocare cu care te intalnesti in viata este o furculita in drum. Ai posibilitatea de a alege pe ce cale s-o iei – inapoi, inainte, in declin sau imbunatatire.” (Ifeanyi Enoch Onuoha)

13. ”Diferite persoane mi-au spus ca gandesc prea mult. Este incorect! Adevarul este ca provoc oamenii in mod deliberat, sa se gandeasca mai mult decat si-ar dori ei.” (Wayne Gerard Trotman)

14. ”Unii oameni confunda intensitatea pentru pasiune cu provocarea pentru atractie.” (Donna Lynn Hope)

15. ”Imi plac competitiile. Imi plac provocarile. Daca o provocare se afla in fata mea si ma atrage, as merge inainte si as castiga-o.” (Conor McGregor)

Anunțuri publicitare