1. ”Omul devine deseori ceea ce se considera a fi. Daca continui sa-mi spun ca nu pot face un anume lucru, este posibil sa sfarsesc prin a deveni incapabil sa o fac. Dimpotriva, daca am credinta ca o pot face, cu siguranta voi dobandi capacitatea sa o fac chiar daca nu o am de la inceput.” (Mahatma Gandhi)

2. ”Este posibil ca, intr-o analiza finala, o fiinta umana sa obtina perfecta intelegere a unei alte fiinte umane?

Putem investi timp enorm si energie in eforturi serioase pentru a cunoaste o alta persoana, dar in final, cat de mult ne putem apropia de esenta acelei persoane? Ne convingem ca cunoastem bine cealalta persoana, dar stim cu adevarat ceva important despre cineva?” (Haruki Murakami)

3. ”Nu ai nevoie sa stii exact ce se intampla, sau unde duc toate. Ceea ce ai nevoie este sa recunosti posibilitatile si provocarile oferite de momentul prezent, si sa le imbratisezi cu curaj, credinta si speranta.” (Thomas Merton)

4. ”Posibilitatea este cea care ma ajuta sa continui, nu garantia.” (Nicholas Sparks)

5. ”Toate posibilitatile destinului tau uman sunt adormite in sufletul tau. Esti aici sa realizezi si sa onorezi aceste posibilitati. Cand dragostea vine in viata ta, dimensiunile nerecunoscute ale destinului tau, trezesc si infloresc si cresc. Posibilitatea este inima secreta a timpului.” (John O’Donohue)

6. ”Nu spune niciodata ca nu poti face ceva sau ca ceva pare imposibil, ori ca ceva nu poate fi facut, nu conteaza cat este de descurajator sau chinuitor; fiintele umane sunt limitate doar de ceea ce permitem noi sa ne limiteze: mintile noastre. Fiecare dintre noi suntem stapanii propriei noastre realitati; cand devenim constienti de aceasta: absolut orice in aceasta lume este posibil.

Stapaneste-te si devino regele lumii din jurul tau. Nu lasa sansa, pedeapsa, exilul, indoiala, teama sau ORICE virusi mentali sa te impiedice din a-ti realiza visele. Nu fi niciodata o victima a vietii; fii cuceritorul ei.” (Mike Norton)

7. ”In acest moment, este timp din abundenta. In acest moment, esti exact acolo unde trebuie. In acest moment, exista posibilitati infinite.” (Victoria Moran)

8. ”Toate lucrurile sunt posibile, pana cand se dovedesc a fi imposibile.” (Pearl S. Buck)

9. ”Sa nu crezi ca este imposibil doar pentru ca nu s-a intamplat niciodata.” (Friar Tuck)

10. ”Cand arunci totul in aer, orice devine posibil.” (Salman Rushdie)

11. ”Absolut orice este posibil. Unele lucruri sunt putin probabile. Unele lucruri nu se vor intampla niciodata. Dar s-ar putea, oricand.” (Ashly Lorenzana)

12. ”Concentrandu-te pe posibilitati, poti vedea mai mult decat o posibila luminita la capatul tunelului. Luminita nu trebuie sa fie neaparat la capatul tunelului; poate lumina o oportunitate oriunde te afli.” (John B. Arden)

13. ”Avem mai multe posibilitati la dispozitie in fiecare moment decat realizam.” (Thich Nhat Hanh)

14. ”Posibilitatile sunt numeroase si noi decidem sa actionam nu sa reactionam.” (George Bernard Shaw)

15. ”Singurele limite la posibilitatile din viata ta maine, sunt dar-urile pe care le folosesti azi.” (Les Brown)

Anunțuri publicitare