1. ”Modul in care te trateaza oamenii este karma lor; felul in care reactionezi tu, este a ta.” (Wayne W. Dyer)

2. ”Chiar daca lucrurile nu se desfasoara asa cum te asteptai, nu fi descurajat sau sa renunti. Cine continua sa avanseze, va castiga in cele din urma.” (Daisaku Ikeda)

3. ”Am fost in cel mai mare declin din viata mea cand m-am oprit din plans suficient de mult pentru a permite cuvintelor epifaniei mele sa penetreze. Acea curva, karma m-a inconjurat in final si m-a palmuit cu dispret direct peste fata. Realizarea doar m-a facut sa plang mai tare.” (Jennifer Salaiz)

4. ”Daca emiti bunatatea din tine, ori daca impartasesti ceea ce este fericire si bun in interiorul tau, o sa vina toate inapoi la tine, multiplicate de zece mii de ori. In regatul iubirii nu este competitie; nu este posesivitate sau control. Cu cat oferi mai multa dragoste, cu atat vei avea mai multa.” (John O’Donohue)

5. ”Chiar si intalnirile intamplatoare sunt rezultatul karmei… Lucrurile din viata sunt predestinate de vietile noastre anterioare. Fiindca, nici in cele mai neinsemnate evenimente nu exista coincidente.” (Haruki Murakami)

6. ”Ca si gravitatea, karma este atat de, de baza incat de multe ori nici n-o observam.” (Sakyong Mipham)

7. ”In cele din urma, karma vine dupa fiecare. nu poti scapa batandu-ti joc de oameni toata viata ta, nu ma intereseaza cine esti. Primesti ceea ce oferi. Asa functioneaza. Mai devreme sau mai tarziu universul iti va servi razbunarea pe care o meriti.” (Jessica Brody)

8. ”Daca ai trait putin, vei afla ca indiferent de ceea ce trimiti in lume, se intoarce la tine intr-un fel sau altul. Poate azi, maine, ori peste ani de acum incolo, dar o sa se intample; de obicei cand te astepti mai putin, de obicei intr-un fel destul de diferit de original. Acele momente intamplatoare care-ti schimba viata par coincidente la acel moment, dar nu cred ca sunt. Cel putin asa a functionat in viata mea. Si stiu ca nu sunt singurul.” (Slash)

9. ”Karma este un lucru complicat. Pentru a servi karma, trebuie sa rasplatesti pe altii cu o karma buna. Pentru a servi bine karma, trebuie ca uneori sa livrezi o karma rea unde aceasta este datorata.” (M. R. Mathias)

10. ”Legea karmei este numita si legea Cauzei si a Efectului, a Actiunii si a Reactiei si: culegi ceea ce semeni.” (Sham Hinduja

11. ”Cand vezi o persoana buna, gandeste-te cum sa devii ca ea/el. Cand vezi o persoana nu chiar asa buna, reflecta la propriile tale puncte slabe.” (Confucius)

12. ”Legea este simpla. Fiecare experienta este repetata ori suferita pana cand o experimentezi asa cum trebuie si in totalitate prima oara.” (Ben Okri)

13. ”Oamenii pot fi eliberati de suferinta daca renunta la dorinte egoiste de putere, bogatie si placere.” (Credinta Budista)

14. ”Recunoasterea legii cauzei si efectului, cunoscuta si ca karma, este cheia fundamentala in a intelege cum ti-ai creat lumea, cu actiuni ale corpului tau, vorbirii si mintii. Cand intelegi cu adevarat karma, atunci realizezi ca esti responsabil pentru toate in viata ta. Este o imputernicire incredibila sa stii ca viitorul este in mainile tale.” (Keanu Reeves)

15. ”Karma este o amanta cruda.” (Kelley York)

Anunțuri publicitare