1. ”In final, cred ca trebuie sa renuntam cu totii la incercarea de a plati inapoi oamenilor in aceasta lume care sustin viata noastra. In final, poate ca este mai intelept sa ne predam inaintea miraculosului domeniu al generozitatii umane si sa continuam sa spunem multumesc, pentru totdeauna si sincer, atata timp cat avem voci.” (Elizabeth Gilbert)

2. ”Generozitatea este sa dai mai mult decat poti, iar mandria este sa iei mai putin decat ai nevoie.” (Kahlil Gibran)

3. ”Ofera-te in intregime celor din jurul tau. Fii generos cu binecuvantarile tale. Un gest bland poate ajunge la o rana pe care doar compasiunea o poate vindeca.” (Steve Maraboli)

4. ”Asta consider eu ca este adevarata generozitate: dai tot ce-i al tau, si totusi, simti mereu ca nu te costa nimic.” (Simone de Beauvoir)

5. ”Ofera ceea ce ai. Pentru cineva poate ca este mai mult decat indraznesti sa gandesti.” (Henry Wadsworth Longfellow)

6. ”Prin daruire primim.” (St. Francisc de Assisi)

7. ”Fa tot binele pe care-l poti face,

Prin toate mijloacele prin care poti,

In toate felurile in care poti,

In toate locurile in care poti,

De fiecare data cand poti,

La toti oameni la care poti,

Atata timp cat poti.” (Debbie Macomber)

8. ”Generozitatea nu este sa dai ceea ce am nevoie sa faci, ci sa-mi dai ceea ce ai nevoie mai mult decat mine.” (Kahlil Gibran)

9. ”Omul intelept nu se aseaza peste comorile sale. Cu cat ofera mai mult altora, cu atat are mai mult pentru sine.” (Lao Tzu)

10. ”Copiii trebuie sa invete devreme frumusetea generozitatii. Trebuie sa fie invatati sa ofere ceea ce pretuiesc mai mult, astfel incat sa poata gusta fericirea de a da.” (Charles Alexander Eastman)

11. ”Printre bogatasi nu vei gasi nici macar din greseala pe vreunul generos. Poate ca isi dau din bani, dar nu si pe ei, niciodata; ei sunt egocentrici, ascunsi, uscati ca oasele batrane. Sa fii suficient de inteligent pentru a obtine toti acei bani, trebuie sa fii groaznic de plictisit incat sa-i vrei.” (G. K. Chesterton)

12. ”Daca e sa fim buni, hai sa fim astfel din simpla generozitate, nu pentru ca ne temem de vinovatie sau de razbunare.” (J. M. Coetzee)

13. ”Faci tot felul de greseli, dar cat timp esti generos si sincer si aprig, nu poti rani lumea si nici macar sa o deranjezi.” (Winston Churchill)

14. ”Mandria ne ajuta sa fim generosi, dar niciodata nu ne face asa, nu mai mult decat ne face vanitatea sa fim ghidusi.” (George Eliot)

15. ”Generozitatea fara delicatete, ca si istetimea fara judecata, in general ne da mai multa durere decat placere.” (Fanny Burney)

Anunțuri publicitare