1. ”Cand nu vorbesti, sunt o gramada de lucruri care sfarsesc prin a nu fi spuse.” (Catherine Gilbert Murdock)

2. ”Tocmai mi-am dat seama ca buzele mele sunt pe dos. Acestea ar trebui sa fie intoarse spre interior, pentru ca petrec mare parte din timp vorbind cu mine insumi.” (Jarod Kintz)

3. ”Vorbe, vorbe, vorbe: prostia totala si sfasietoare a cuvintelor.” (William Faulkner)

4. ”Cele mai multe persoane de succes pe care le cunosc, sunt cele care mai mult asculta decat vorbesc.” (Bernard M. Baruch)

5. ”Vorbitul in mod constant nu este neaparat comunicare.” (Charile Kaufman)

6. ”Cand ma pregatesc sa vorbesc oamenilor, petrec doua treimi din timp gandindu-ma la ce vor ei sa auda si o treime din timp la ceea ce vreau sa spun.” (Abraham Lincoln)

7. ”In anumite situatii, daca nu spui nimic, esti numit plictisitor; daca vorbesti, esti considerat impertinent si arogant. Este greu sa stii ce este de facut in acest caz. Se pare ca intrebarea este: ce predomina la tine, vanitatea sau prudenta?” (William Hazlitt)

8. ”Ai doi ochi si doua urechi, dar numai o gura. Asta pentru ca trebuie sa te uiti si sa asculti mai mult decat sa vorbesti.” (Lucca Kaldahl)

9. ”Nu toata lumea vorbeste in cuvinte.” (Nema Al-Araby)

10. ”Oamenii vorbesc mult, dar rar spun ceva.” (Sandra Chami Kassis)

11. ”Aproape nimic nu trebuie sa fie spus atunci cand ai ochi.” (Tarjei Vesaas)

12. ”Iti deschizi sufletul cuiva si el ti-l fura. De aceea nu nu vorbesc cu nimeni.” (Elizabeth Flock)

13. ”Oamenii dintr-un orasel mic tind sa vorbeasca foarte mult, chiar si atunci cand nu stiu despre ce anume vorbesc.” (Don Roff)

14. ”Unii oameni vorbesc non stop si reusesc sa nu spuna nimic. Alti oameni sunt mai eficienti si reusesc sa spuna nimic pur si simplu prin a spune nimic.” (Jarod Kintz)

15. ”Nu am incredere intr-un om necomunicativ. In general, alege momentul nepotrivit sa vorbeasca si spune lucruri gresite. Vorbitul este ceva ce nu se poate face in mod judicios decat daca tot puneti in practica.” (Dash)

Anunțuri publicitare