1. ”Nu spune niciodata ramas bun, pentru ca ramas bun inseamna a pleca si a pleca inseamna a uita.” (J. M. Barrie)

2. ”Tine-ma minte si zambeste, pentru ca este mai bine sa uiti decat sa-ti aduci aminte de mine si sa plangi.” (Dr. Seuss)

3. ”Nu spun ramas bun. Cred ca este unul dintre cuvintele cele mai de rahat inventate vreodata. Nu e ca si cum am avea posibilitatea sa spunem ramas-rau, ori ramas-groaznic sau ramas-nu-mi pasa catusi de putin de tine. De fiecare data cand pleci, cica ar trebui sa fie unul bun.” (John Green)

4. ”Inima mea este sfasiata si eu sunt de acord, ca tu si eu nu putem fi, asadar, cu tot ce am mai bun…te eliberez.” (Rachael Yamagata)

5. ”Este cel mai gol si totusi cel mai plin din toate mesajele umane: ”Ramas bun”. (Kurt Vonnegut)

6. ”Ma intreb cum spui ramas bun cuiva pentru totdeauna?” (Ann M. Martin)

7. ”Pentru fiecare ramas bun, Dumnezeu face rost de un Buna.” (Donna Gable Hatch)

8. ”Adio are un sunet dulce de repulsie. Ramas bun este scurt si definitiv, un cuvant cu dinti ascutiti ce musca cordonul care leaga trecutul de viitor.” (John Steinbeck)

9. ”Adio, deseori vine in valuri.” (Jarod Kintz)

10. ”Fac sa le fie mai usor oamenilor sa plece, facandu-i sa ma urasca putin.” (Cecelia Ahern)

11. ”La revedere poate parea pentru totdeauna, adio este ca un sfarsit, insa in inima mea este amintirea si acolo vei fi mereu.” (Walt Disney Company)

12. ”Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit Binele in ramai cu bine.” (Beyonce Knowles)

13. ”Nu am stiut cum sa spun adio. Cuvintele erau prostesti. Spuneau prea putin. Totusi au deschis gauri in care puteai cadea si nu mai puteai iesi niciodata.” (Ann Rinaldi)

14. ”A spune ramas bun nu prea inseamna nimic. Este timpul pe care l-am petrecut impreuna cel ce conteaza , nu cum l-am lasat.” (Trey Parker)

15. ”Un barbat nu stie niciodata cum sa spuna adio; o femeie nu stie niciodata cand sa o spuna.” (Helen Rowland)

Anunțuri publicitare