1. ”Cel mai bun prim lucru este sa te indragostesti. Cel mai bun al doilea lucru este sa fii indragostit. Ultimul cel mai bun lucru este sa te ”dezandragostesti”. Dar oricare dintre aceste lucruri este mai bun decat sa nu fi fost niciodata indragostit.” (Maya Angelou)

2. ”Sa te indragostesti este ca si cum ai fi lovit de un camion si totusi sa nu fi ranit mortal. Sa-ti fie rau la stomac, sa fii entuziasmat timp de un minut, iar in urmatorul sa fi dezamagit. Sa-ti fie o foame de lup, dar sa nu poti manca. Fierbinte, rece, mereu excitat, plin de speranta si entuziasm, cu depresie momentana care te termina.

Este si sa nu poti sa-ti indepartezi zambetul de pe fata, sa iubesti viata cu o pasiune nebuna si intensa si sa te simti cu zeci ani mai tanar.

Dragostea apare fara semne de avertizare. Cazi in ea ca si cum ai fi impins de pe o trambulina. Nu ai timp sa te gandesti la ceea ce se intampla. Este inevitabila. Un eveniment pe care nu-l poti controla. O calatorie nebuna, care-ti opreste inima din a bate, cu un rollercoaster, care pur si simplu trebuie sa-si urmeze cursul.” (Jackie Collins)

3. ”In final, adevarul este ca nu ne indragostim niciodata de cine ar trebui.” (Jodi Picoult)

4. ”Poate doar sa se ascunda undeva. Sau plecat intr-o calatorie pentru a se intoarce acasa. Dar indragostitul este mereu o chestie draguta si nebuneasca. Poate aparea de nicaieri si sa te inhate. Cine stie – poate chiar si maine.” (Haruki Murakami)

5. ”Cand te indragostesti, este natural sa te abandonezi. Asta gandesc. Este doar o forma de sinceritate.” (Haruki Murakami)

6. ”Sa te indragostesti este ca saritul de pe o stanca. Creierul tau striga ca nu este o idee buna si ca ranirea si durerea inevitabil vor veni la tine. Dar inima ta crede ca te poti avanta, ca poti aluneca si zbura.” (Marie Coulson)

7. ”Oamenii ma acuza ca ma indragostesc usor. Inseamna doar ca sunt capabila sa vad frumusetea in majoritatea oamenilor care se intersecteaza cu mine si ii apreciez pentru ceea ce sunt si chiar si pentru ceea ce nu sunt. Dragostea este imperfecta. Sa te indragostesti de defectele cuiva este la fel de necesar ca si indragostirea de calitatile acestora. Iar oamenii ca mine, care se indragostesc usor, sunt uneori cele mai singuratice suflete la sfarsitul zilei.” (Ashly Lorenzana)

8. ”Indragostirea nu duce mereu la o inima franta, draga. Cu barbatul potrivit, poate fi un bilet dus spre paradis.” (Catherine Anderson)

9. ”Indragosteste-te atata timp cat poti de cel care te vede atunci cand esti invizibila.” (Darnell Lamont Walker)

10. ”A fost cea mai ciudata senzatie, indragostirea. ”Singurul lucru cu care o pot compara este sarirea de pe o stanca. Odata ce ai trecut de margine, nu mai ai niciun motiv special sa cauti ceva ca sa te prinzi in siguranta. Doar cazi oricum, asadar ar fi bine sa te bucuri de tot drumul in jos.” (Dorothy Garlock)

11. ”A te indragosti este foarte real, desi obisnuiam sa-mi scutur capul cand oamenii vorbeau despre suflete pereche, bieti indivizi amagiti ce se apuca de un ideal supranatural care nu a fost destinat muritorilor dar care suna frumos in cartiile de poezie. Apoi, ne-am intalnit si totul s-a schimbat, cinicul s-a convertit, scepticul a devenit un adept inflacarat.” (E. A. Bucchianeri)

12. ”Nimeni nu s-a indragostit niciodata cu gratie.” (Connie Brockway)

13. ”Sa nu cazi in indragostire ci sa te ridici cu ea.” (Amit Abraham)

14. ”Dragostea, ca si Norocul, favorizeaza indraznetul.” (E. A. Bucchianeri)

15. ”Sa te indragostesti este ca si saritul de pe o stanca. Creierul tau striga ca nu este o idee buna si ca ranirea si durerea vor veni la tine intr-un mod inevitabil. Dar inima ta crede ca te poti avanta si zbura.” (Marie Coulson)

Anunțuri publicitare