1. ”Sa nu uiti niciodata ca, a fost o data ca niciodata, intr-un moment de neatentie, a fost unul in care te-ai recunoscut pe tine ca prieten.” (Elizabeth Gilbert)

2. ”Nu am dreptul sa spun sau sa fac ceva care sa diminueze un barbat in proprii lui ochi. Ceea ce conteaza nu este ceea ce cred eu despre el, ci ceea ce crede el despre sine. Ranirea unui om in demnitatea lui este o crima.” (Antoine de Saint-Exupery)

3. ”Poti fi cea mai frumoasa persoana din lume si toata lumea sa vada lumina si curcubee cand se uita la tine, dar daca tu nu realizezi acest lucru, toate acestea nici macar nu conteaza. Fiecare secunda pe care tu o petreci indoindu-te de valoarea ta, fiecare moment pe care-l folosesti criticandu-te, este o secunda pierduta din viata ta, este un moment aruncat din viata ta. Nu ai o eternitate, asadar nu irosi nicio secunda, nu-ti arunca niciun moment.” (C. JoyBell C.)

4. ”Atata timp cat cauti pe cineva care sa valideze cine esti prin a cautandu-i aprobarea, te pregatesti de dezastru. Trebuie sa fii complet in sine. Nimeni nu-ti poate da asta. Trebuie sa stii cine esti – ceea ce spun ceilalti este irelevant.” (Nic Sheff)

5. ”Este dificil sa faci ca un om sa se simta mizerabil atata timp cat el simte ca are valoare si care sustine asemanarea cu maritul Dumnezeu care l-a facut.” (Abraham Lincoln)

6. ”Un diamant nu este de la inceput lustruit si stralucitor. Daca odata nu era nimic special, dupa destula presiune si destul timp, devine spectaculos. Sunt un diamant.” (Solange Nicole)

7. ”Nu lasa niciodata ca opinia altcuiva sa afecteze opinia ta despre tine.” (Teresa Mummert)

8. ”Fa un angajament fata de tine chiar acum, sa declari ca meriti timpul tau si energia.” (Deborah Day)

9. ”Valoarea unei persoane este atasata la un exponent variabil.” (David Bajo)

10. ”Daca nu te valorezi, nu vei atrage lucruri valoroase in viata ta.” (Robert Tew)

11. ”Eticheta cu pretul pe care il pui sufletului tau, va determina oamenii si circumstantele in care te vei gasi pe tine insuti.” (Shannon L. Alder)

12. ”Nu prea conteaza cine ai fost, ceea ce conteaza este cine ai devenit.” (Robert Tew)

13. ”Doar pentru ca ai facut greseli nu inseamna ca acestea te reprezinta. Ia aminte la criticul tau interior, iarta-te si mergi mai departe.” (Robert Tew)

14. ”Dusmanul se foloseste de acele lucruri de care tu te simti nesigur. Elibereaza-te si ia-ti puterea inapoi fiind sigur pe cine esti – defecte si tot in general.” (Yvonne Pierre)

15. ”Frumusetea din interior determina uratenia din exterior.” (Anthony Liccione)

Anunțuri publicitare