1. ”Ma intreb cati oameni nu au parte de cel pe care-l vor, dar sfarsesc cu cel cu care ar trebui sa fie.” (Fannie Flagg)

2. ”Fiecare cuplu are suisuri si coborasuri, fiecare cuplu se cearta si asta este – sunteti un cuplu, iar cuplurile nu pot functiona fara incredere.” (Nicholas Sparks)

3. ”Unul nu este jumatate din doi; doi sunt jumatatile lui unu.” (E. E. Cummings)

4. ”De ce se intampla ca persoanele potrivite sa nu ajunga niciodata sa fie impreuna? De ce oamenilor le este atat de frica sa paraseasca o relatie, chiar daca stiu ca este una rea?” (Stephanie Perkins)

5. ”Din momentul in care pui pe cineva pe un piedestal, respectivul va incepe sa se uite la tine de sus. Smecheria este sa va respectati unul pe celalalt in mod egal.” (Teresa Mummert)

6. ”Cand un cuplu clandestin se saruta, este mult mai probabil sa urmeze imediat sexul. Aceasta pentru ca exista mai mult risc. Odata ce te-ai sarutat in secret, este foarte dificil sa nu faci sex. Ar fi nepoliticos sa nu faci sex. Trebuie sa arati ca esti serios in ce il priveste pe celalalt.” (Adam Thirlwell)

7. ”Sunt putine cupluri atat de nefericite ca cele care sunt prea mandre sa recunoasca nefericirea lor.” (P. D. James)

8. ”In ce priveste majoritatea cuplurilor, primul lor eveniment planuit impreuna, este nunta lor.” (Lenny Platt)

9. ”In mod ideal, cuplurile ar avea nevoie de trei vieti: una pentru el, una pentru ea si una pentru ei doi impreuna.” (Jacqueline Bisset)

10. ”Cercetarile arata ca cuplurile care au multe similitudini, inclusiv compatibilitate intelectuala, sfarsesc impreuna.” (Helen Fisher)

11. ”Asa cum mergi la sala pentru a-ti pastra corpul in forma, asa si consilierea pentru cupluri obisnuita poate tine relatia in forma.” (Laura Wasser)

12. ”Inainte de casatorie, multe cupluri se aseamana oamenilor care alearga sa prinda un avion; de indata ce sunt la bord, devin pasageri. Ei doar stau asezati acolo.” (J. Paul Getty)

13. ”Sunt convins ca majoritatea cuplurilor se asteapta sa aiba parte de intimitate in casnicie, dar cumva la eluda.” (James Dobson)

14. ”Este important pentru cupluri sa fie prieteni inainte si sa se respecte unul pe celalalt ca indivizi.” (Anupam Kher)

15. ”Toate cuplurile au fost sfatuite sa-si programeze in mod regulat timp unu la unu. ”Seara intalnirii” este raspunsul implicit la toate problemele din casatoriile moderne. Iar cercetarile sustin acest lucru.” (Bruce Feiler)

Anunțuri publicitare