1. ”Nedreptatea de oriunde este o amenintare la justitia de pretutindeni.” (Martin Luther King Jr.)

2. ”Oamenii nu primesc mereu ceea ce merita in lumea asta.” (Lemony Snicket)

3. ”Omida face toata treaba, dar fluturele este cel care primeste toata publicitatea.” (George Carlin)

4. ”Legile sunt panze de paianjen prin care trec mustele mari, iar cele mici raman prinse.” (Honore de Balzac)

5. ”La inceput a fost doar o cantitate mica de nedreptate adusa pe lume, dar toti cei care au venit ulterior, au adaugat portia lor, gandindu-se ca este una mica si neimportanta, si iata unde am ajuns astazi.” (Paulo Coelho)

6. ”In cele din urma, nedreptatea produce independenta.” (Voltaire)

7. ”Sunt o persoana care este nefericita cu felul in care stau lucrurile. Nu putem accepta lumea asa cum este. Ar trebui sa ne trezim in fiecare zi cu spume la gura din cauza nedreptatii lucrurilor.” (Hugo Claus)

8. ”Meleagurile marilor descoperiri sunt si meleagurile marilor nedreptati.” (Ivo Andric)

9. ”Este nevoie de un curaj maret pentru a deschide inima si mintea cuiva la imensa  nedreptate si suferinta in lumea noastra.” (Vincent A. Gallagher)

10. ”Nu este nepatriotic sa denunti o nedreptate comisa in numele nostru, probabil ca este cel mai patriotic lucru pe care il putem face.” (E. A. Bucchianeri)

11. ”In lumea mica in care copiii isi au existenta, oricine ii creste, nu exista nimic atat de fin perceput si atat de fin simtit ca nedreptatea.” (Charles Dickens)

12. ”Traim intr-un sistem care sprijina meritul, egalitatea, dar ii inalta pe cei bogati, puternici si celebri, indiferent de cum au fost acestea castigate.” (Derrick A. Bell)

13. ”Oamenii folosesc gandul doar ca autoritate pentru nedreptatea lor si folosesc vorbirea doar pentru a-si ascunde gandurile.” (Voltaire)

14. ”Imi pare cu adevarat rau pentru voi, dar este o lume injusta si virtutea triumfa doar in spectacolele teatrale.” (W. S. Gilbert)

15. ”Nu stiu despre tine, insa eu am o singura viata si nu vreau sa o traiesc intr-un canal de nedreptate.” (Wallace Shawn)

Anunțuri publicitare