1. ”Data viitoare cand vei incerca sa seduci pe cineva, nu o face cu vorbitul, prin vorbe. Femeile stiu mai multe despre cuvinte decat vor sti vreodata barbatii. Iar ele stiu cat de putin pot insemna.” (William Faulkner)

2. ”Munca ta in viata este seductia decisiva.” (Picasso)

3. ”Nu este partea cea mai erotica a corpului acolo unde imbracamintea are crapatura? In perversiune (care este domeniul placerii textuale) nu exista ”zone erogene” (apropo, o expresie prosteasca); este intermitenta, psihanaliza a afirmat astfel, pe buna dreptate, ceea ce este erotic: intermitenta pielii ce straluceste intre doua articole de imbracaminte (pantaloni si pulover), intre doua margini (camasa deschisa la gat, manusa si maneca); este aceasta intrezarire in sine cea care seduce, ori mai curand: punerea in scena a unei aparitii – ca – disparitie.” (Roland Barthes)

4. ”Stapanirea artei seductiei ofera o mare putere respectivei persoane si ca orice alta putere, trebuie exercitata cu responsabilitate; un om care manuieste arta seductiei fara un simt al responsabilitatii si retinere este o bomba de proximitate de epidemii virale ambulanta, procreere inutila, familii cu inimi frante si vise spulberate.” (Mike Norton)

5. ”Cand o femeie nu a fost destul de lingusita in viata ei, aceasta o sa fie sedusa.” (Melina Marchetta)

6. ”Seductia este arta de-a spune ceea ce nu faci in scopul de a face ceea ce nu spui.” (Lois Lancaster)

7. ”Seductia este de multe ori greu de diferentiat de viol. In seductie, violatorul adeseori se deranjeaza sa cumpere o sticla de vin.” (Andrea Dworkin)

8. ”Seductia este mereu mai sublima si unica decat sexul si comanda pretul mai mare.” (Jean Baudrillard)

9. ”Consider ca parfumul imbunatateste starea si este cu siguranta o unealta a seductiei.” (Christina Aguilera)

10. ”Exista un element de seductie in ce priveste pantofii, care nu exista la barbati. O femeie poate fi sexy, fermecatoare, ghidusa ori timida cu pantofii ei.” (Christian Louboutin)

11. ”Daca consideri ca cineva este atragator, incerci sa faci acea persoana sa te considere pe tine atragator. Asta se numeste seductie. Iar seductia este putin cam urata. Ai putea spune ca este putin cam urat sa iti folosesti carisma.” (Jonathan King)

12. ”Seductia este si stiinta si arta, un amestec de pricepere, disciplina, apropiere si oportunitate. Cel mai mult apropiere.” (Dan Simmons)

13. ”Seductia este pur si simplu incurajarea unui barbat sa faca ceva ce el deja vrea sa faca.” (Lisa Kleypas)

14. ”Orgasmul seductiei este sa creezi iluzia ca nu incerci sa seduci.” (Mathias Malzieu)

15. ”Seductia nu inseamna sa fortezi pe cineva sa faca ceva ce nu vrea sa faca; seductia este ispitirea cuiva in a face ceva ce in mod secret deja vor sa faca.” (Benjamin T. Russell)

Anunțuri publicitare