1. ”Nu-ti subestima valoarea prin a te compara cu altii.” (Jaachynma N. E. Agu)

2. ”Nu stinge lumanarea altuia, fiindca asta nu o va face pe a ta sa lumineze mai tare.” (Jaachynma N. E. Agu)

3. ”Nu iti seta telurile dupa ceea ce ceilalti oameni considera a fi important.” (Jaachynma N. E. Agu)

4. ”Fii un rege. Indrazneste sa fii diferit, indrazneste sa-ti manifesti maretia.” (Jaachynma N. E. Agu)

5. ”Nu mai lasa nicio situatie sa te intimideze, nu mai accepta infrangerea.” (Jaachynma N. E. Agu)

6. ”Indrazneste sa fii diferit. Reprezinta-ti bine producatorul si te vei pastra pentru totdeauna in frumoasa imbratisare a bratelor sale iubitoare.” (Jaachynma N. E. Agu)

7. ”Decizia ta de a nu te alatura gloatei poate ca este ceea ce Dumnezeu asteapta sa-ti ofere ca revelatie cu privire la modul in care sa oferiti familiei, tarii, afacerii, profesiei ori poate chiar bisericii!” (Jaachynma N. E. Agu)

8. ”Nu doar pluti prin viata; nu doar fi de acord cu orice si cu toate, sa ai o cale pentru care sa fi cunoscut in permanenta.” (Jaachynma N. E. Agu)

9. ”Poti schimba orice status quo, iesi in evidenta, sa mergi prin credinta si nu prin vedere si lucrurile vor merge bine pentru tine.” (Jaachynma N. E. Agu)

10. ”Alegerea este a ta. Nu lasa ca declaratiile tale sa-ti distruga destinul ci mai degraba lasa-le sa-ti construiasca viitorul!” (Jaachynma N. E. Agu)

11. ”Doamnelor, fiti sigure pe voi, construiti-va stima de sine si cinstea, iubiti-va si fiti mandre de realizarile voastre si barbatii vostri va vor adora intreaga viata.” (Jaachynma N. E. Agu)

12. ”A fi diferit da culoare lumii.” (Nelsan Ellis)

13. ”Cred ca fiecare persoana are propria identitate si frumusete. Sa fim cu totii diferiti asta este cu adevarat frumos. Daca am fi toti la fel, ar fi plictisitor.” (Tila Tequila)

14. ”Pentru o perioada lunga de timp, am crezut ca a fi diferit este ceva negativ. Dar pe masura ce am crescut, am inceput sa realizez ca suntem toti nascuti sa ne evidentiem; nimeni nu se naste doar pentru a se amesteca in multime.” (Halima Aden)

15. ”Uneori, a fi diferit te face sa te simti singur. Dar odata acestea fiind spuse, ramanand fidela acestui lucru si ramanand fidela standardelor si felului meu de a face lucrurile in arta si muzica mea, tot ceea ce m-a facut sa ma simt diferita…in final, m-a facut sa fiu cea mai fericita.” (Lindsey Stirling)

 

 

Anunțuri publicitare