1. ”Sarcina ta nu este sa cauti dragostea, ci doar sa cauti si sa gasesti toate barierele din interiorul tau pe care le-ai construit impotriva.” (Rumi)

2. ”Trebuie sa ne permitem sa fim iubiti de oamenii care ne iubesc cu adevarat, oamenii care conteaza cu adevarat. Prea mult timp suntem orbiti de propriile noastre preocupari ca oamenii sa ne iubeasca, oameni care nici macar nu conteaza, cand, tot timpul pe care-l pierdem cand oamenii care ne iubesc trebuie sa stea deoparte si sa ne priveasca cum cersim pe drumuri! Este timpul sa punem punct la acest lucru. Este timpul ca noi sa ne lasam iubiti.” (C. JoyBell C.)

3. ”Diferentele de obicei si limba sunt nimic daca obiectivele noastre sunt identice si inimile noastre sunt deschise.” (J. K. Rowling)

4. ”Ar trebui sa fie un privilegiu sa poti spune ”Te iubesc” cuiva. Ar trebui sa fie ceva  ce oamenii spun doar pentru ca asta simt. Un privilegiu care este castigat. Se spune ca trebuie sa-ti castigi dreptul de-a fi iubit; nu, dragostea este neconditionata, daca iubesti pe cineva, acea persoana nu trebuie sa-ti castige iubirea. Dreptul de-a spune cuiva ca-l iubesti? Asta trebuie s-o castigi. Trebuie sa castigi dreptul de-a fi crezut.” (C. JoyBell C.)

5. ”Adevarata dragoste nu este o potiune pe care o persoana o poate inghiti si cealalta sa refuze s-o bea. Se intampla doar cand sufletele a doua persoane se unesc pentru a forma unul.” (P. C. Cast)

6. ”Dragostea nu este vreun fel de joc, este speciala si ar trebui sa se aiba grija de ea pentru ca este singurul lucru care te accepta pentru cine esti.” (Nathania Gutierrez)

7. ”Nu ignora o persoana care te iubeste cu adevarat, pentru ca in lumea de azi adevarata dragoste este greu de gasit… Lucrurile vin si pleaca, dar odata ce pierzi o persoana nu vei mai gasi niciodata locul din inima ei asa cum ai avut odata…” (Sucher Chaturvedi)

8. ”Te trateaza cu respect tot timpul? Aceasta este prima intrebare. A doua intrebare este, daca el va fi aceeasi persoana peste douazeci de ani, cum este acum, ai mai dori totusi sa te mariti cu el? Iar in final, isi doreste sa fie o persoana mai buna? Gaseste pe cineva care poate sa-ti raspunda da la toate aceste trei intrebari, atunci ai gasit un barbat bun.” (Colleen Hoover)

9. ”Se spune ca o parte din tine moare atunci cand Cel Iubit trece in nefiinta… Nu sunt de acord… Eu spun ca o parte din tine traieste cu Cel Iubit pe lumea cealalta.” (Daniel Yanez)

10. ”Singura cale de a experimenta dragostea este sa o oferi.” (John Mark Templeton)

11. ”Pentru totdeauna nu are sens daca traiesti momentul.” (Ellen Hopkins)

12. ”Cand ai acea legatura adevarata cu sufletul tau pereche, nimeni si nimic nu va putea sa va desparta. Sunteti voi doi impotriva lumii…” (Jhen Gatchalian)

13. ”Cu toate ca dragostea este comunicata in numeroase feluri, cuvintele noastre deseori reflecta conditia inimii noastre.” (Jennifer Dion)

14. ”Cateodata acasa este o persoana.” (Beth Revis)

15. ”Daca te indragostesti de doua persoane in acelasi timp, alege-o pe a doua fiindca daca ai fi iubit-o cu adevarat pe prima, nu te-ai fi indragostit de a doua.” (Johnny Depp)

Anunțuri publicitare