1. ”Du-te dracului pentru ca m-ai inselat! Du-te dracului pentru ca ai redus tot la cuvantul inselat. De parca ar fi fost o carte de joc si si ai tras cu ochiul la mana mea. Oricum, cine a inventat termenul inselat? Imi imaginez ca un trisor. Cineva care s-a gandit ca mincinos este prea aspru. Cineva care s-a gandit ca devastator este prea emotional. Aceeasi persoana care s-a gandit, hopa, care ar fi fost prinsa cu mana in borcanul cu prajituri. Du-te dracului. Asta nu este despre alunecarea mainilor tale pe douazeci de dolari in plus la Monopoly. Acestea sunt vietile noastre. Ne-ai stricat vietile. Esti mult mai rau decat un trisor. Ai omorat ceva. Si ai omorat cand avea spatele intors.” (David Levithan)

2. ”Inselatul si plecarea nu e zbucium, este motiv pentru despartire.” (Patti Callahan Henry)

3. ”Cutremurele…se intampla. Tornadele…se intampla. Limba ta NU se intampla sa cada in gura altei fete!” (Gemma Halliday)

4. ”Oamenii in general nu inseala in relatiile bune.” (Emily Giffin)

5. ”Ma simt ca o tradatoare, ca o impocrita, ca o falsa. Dar sunt o ipocrita cu cele mai bune intentii, si am nevoie disperata de sarutari.” (Coco J. Ginger)

6. ”Nu m-ai inselat doar pe mine; ne-ai inselat pe noi. Nu mi-ai frant doar mie inima; ai frant viitorul nostru.” (Steve Maraboli)

7. ”Cei care inseala sunt niste lasi care sunt tentati sa vaneze fanteziile a ceea ce ar putea sa fie…in loc sa se adreseze cu curaj propriului comportament auto-distructiv si sa cultive ceea ce este.” (Steve Maraboli)

8. ”Barbatii nu pot supravietui fara sa insele, este in natura lor.” (M. F. Moonzajer)

9. ”Nu este nimic gresit cu inselatul. Doar iti diversifica gustul.” (M. F. Moonzajer)

10. ”Trisorii buni au mereu intentii sincere unul fata de celalalt. Asta este ceea ce face un avantaj echitabil posibil.” (Bauvard)

11. ”As prefera chiar si sa esuez cu onoare decat sa castig prin a insela.” (Sofocle)

12. ”Daca nu inseli inseamna ca nu incerci.” (Eddie Guerrero)

13. ”Deseori, cand are loc inselatul, ne grabim sa dam vina in mod deosebit pe o singura persoana – fie persoana care a inselat ori in mod insidios, daca noi am patit-o, ne invinuim pe noi insine pentru ca ”nu suntem suficient de buni” pentru a pastra acea persoana langa noi. Dar sa punem totul in carca unei singure persoane, nu arata intreaga imagine.” (Emily V. Gordon)

14. ”In a insela este foarte rar vorba despre actul in sine de a fi cu o alta persoana.” (Emily V. Gordon)

15. ”Inselatul nu are niciodata de-a face cu cat esti de atragator.” (Marie Helvin)

Anunțuri publicitare