1. ”Cel mai important lucru este sa nu te opresti din a intreba. Curiozitatea are propria ei ratiune pentru a exista.” (Albert Einstein)

2. ”Publicul are o curiozitate insatiabila de a cunoaste totul, exceptand lucrurile care merita sa fie stiute.” (Oscar Wilde)

3. ”Cred ca, la nasterea unui copil, in cazul in care o mama ar putea cere unei zane nase sa-i confere darul cel mai util, acesta ar fi curiozitatea.” (Eleanor Roosevelt)

4. ”Nu este o intrebare prosteasca daca nu poti raspunde.” (Jostein Gaarder)

5. ”Daca curiozitatea a ucis pisica, satisfactia a fost cea care a adus-o inapoi.” (Holly Black)

6. ”Curiozitatea este una dintre caracteristicile permanente si sigure ale unui intelect viguros.” (Samuel Johnson)

7. ”Curiozitatea este doar vanitate. De obicei vrem sa stim ceva doar pentru a putea vorbi despre asta.” (Blaise Pascal)

8. ”Dragostea de cunoastere este un fel de nebunie.” (C. S. Lewis)

9. „Curiozitatea este, in mintile marete si generoase, prima pasiune si ultima.” (Samuel Johnson)

10. ”Curiozitatea este mai importanta decat cunoasterea.” (Albert Einstein)

11. „Curiozitatea este chiar baza educatiei si daca imi spui ca curiozitatea a omorat pisica, eu spun ca doar pisica a murit intr-un mod nobil.” (Arnold Edinborough)

12. ”Imi este teama ca ochii nostri sunt mai mari decat stomacul nostru si ca avem mai multa curiozitate decat intelegere. Intelegem totul, insa nu prindem nimic cu exceptia vantului.” (Michel de Montaigne)

13. ”Oamenii spun: inactiveaza-ti curiozitatea. Singurul lucru care curiozitatea nu poate fi, este sa fie inactiva.” (Leo Rosten)

14. ”Cred ca am beneficiat fiind si ambitios si curios. Iar din cele doua, curiozitatea mi-a servit cel mai bine.” (Michael J. Fox)

15. ”Curiozitatea este energia principala…” (Robert Rauschenberg)

Anunțuri publicitare