1. ”Mi-a parut mereu o chestie ridicola, ca oamenii vor sa fie aproape de cineva pentru ca este dragut. E ca si cum ai alege cerealele pentru micul dejun bazandu-te pe culoare si nu pe gust.” (John Green)

2. ”Ceea ce cauti te cauta.” (Rumi)

3. ”Problema cu atractia umana este a nu stii daca va fi returnata.” (Becca Fitzpatrick)

4. ”Misterele atractiei nu pot fi mereu explicate prin logica. Uneori ruptura in doua suflete separate, devine balamaua care le-a tinut impreuna.” (Lisa Kleypas)

5. ”Doar pentru ca descoperi ca ai putea place pe cineva in cele din urma, nu inseamna neaparat ca exista atractie.” (Steve Kluger)

6. ”Magnetul misterios este acolo, ingropat undeva adanc in spatele sternului, ori nu este.” (Elizabeth Gilbert)

7. ”Polul nord nu poate scapa de magnet; magnetul il gaseste, oricum.” (Jodi Picoult)

8. ”Este foarte important sa te simti bine. Fiindca acest sentiment bun este ceea ce emani ca semnal in univers si incepe sa atraga mai mult bine catre tine. Asadar, cu cat te simti mai bine, cu atat mai mult vei atrage lucruri care te ajuta sa te simti bine si aceasta te va ridica mai mult si mai mult.” (Joe Vitale)

9. ”Se intampla un lucru uimitor cand incetezi sa cauti aprobare si validare: o gasesti. Oamenii sunt atrasi in mod natural, ca magnetii de cei care stiu cine sunt si care nu pot fi zdruncinati!” (Mandy Hale)

10. „Chiar lucrul care te atrage la cineva, in final, te poate indeparta.” (Anne Tyler)

11. ”Un om rar se indragosteste fara ca la inceput sa se simta atras de ceea ce este in mod ciudat gresit la cineva decat este ceva sanatos intr-un mod obiectiv.” (Alain de Botton)

12. ”Necunoscutul este cel care atrage oamenii.” (E. A. Bucchianeri)

13. ”Dragostea este deseori confundata cu atractia. Dragostea este o actiune, este o alegere. Putem alege sa iubim pe cineva. Atractia in schimb, este un sentiment, este o emotie, este temporara.” (Cole Ryan)

14. ”Pentru mine, frumusetea fizica nu este niciodata un motiv pentru atractia catre nimeni.” (Katrina Kaif)

15. ”Atractia ajunge dincolo de vointa noastra si uneori dincolo de ideile noastre.” (Juliette Binoche)

Anunțuri publicitare