1. ”Actioneaza in felul in care ti-ar place sa fii si in curand vei fii in felul in care ti-ar place sa actionezi.” (Bob Dylan)

2. ”Nu conteaza cat de bun devii, poti devenii oricand mai bun si asta este partea interesanta.” (Tiger Woods)

3. ”Ideea ca, cu cat lucrezi mai din greu, cu atat devii mai bun, este doar un gunoi. Cea mai mare imbunatatire este facuta de barbatul sau femeia care lucreaza in modul cel mai inteligent.” (Bill Bowerman)

4. ”Facem descoperirile noastre prin greselile noastre: ne uitam unul la succesul celuilalt: iar acolo unde este libertate de experienta, acolo este speranta pentru imbunatatire.” (Arthur Quiller – Couch)

5. ”Ar trebui sa invat din ziua de astazi si sa fac ca ziua de maine sa fie mai buna.” (Toni Sorenson)

6. ”Imbunatatirea vietii tale nu trebuie sa fie despre a schimba totul – ci despre a face schimbarile care conteaza.” (Oprah Winfrey)

7. ”Fa-o din nou. Joac-o din nou. Cant-o din nou. Citeste-o din nou. Scrie-o din nou. Schiteaz-o din nou. Repeta din nou. Alearga din nou. Incearca din nou.

Pentru ca din nou este exercitiu, iar exercitiul este imbunatatire, iar imbunatatirea conduce doar la perfectiune.” (Richelle E. Goodrich)

8. ”Imbunatatirea este mereu pe programul de maine. Schimbarea are mereu loc undeva in viitor. Este natura umana.” (Dan Pearce)

9. ”Maine este o alta oportunitate pentru a te imbunatati.” (Scott A. Reighard)

10. ”Accepta responsabilitatile pentru toate actiunile tale. Invata din trecutul tau si din greselile tale.” (Jaachynma N. E. Agu)

11. ”Nu amana niciodata scrisul, nu pana cand nu devii mai bun la asta.” (Gary Henderson)

12. ”Daca esti cat de cat bun, stii ca poti deveni mai bun.” (Lindsay Buckingham)

13. ”Critica-mi munca mai buna, pentru ca vreau sa devin mai bun din mai bunul meu, nu bun din mai raul meu.” (Jarod Kintz)

14. ”Fara un progres si o evoluare continua, cuvinte ca imbunatatire, realizare si succes nu au nicio insemnatate.” (Benjamin Franklin)

15. ”Este mereu loc pentru imbunatatire , indiferent de cat timp esti in domeniu.” (Oscar De La Hoja)

Anunțuri publicitare