1. ”O persoana este, printre toate, un lucru material, usor de rupt dar nu usor de reparat.” (Ian McEwan)

2. ”Cand eram copii, ne gandeam ca atunci cand vom creste nu vom mai fi vulnerabili. Dar sa cresti inseamna sa accepti vulnerabilitatea… Sa fi in viata inseamna sa fi vulnerabil.” (Madeleine L’Engle)

3. ”Sa-ti impartasesti slabiciunea inseamna sa devii vulnerabil; sa devii vulnerabil inseamna sa-ti arati puterea.” (Criss Jani)

4. ”Uneori, divulgarea vulnerabilitatii tale fara niciun fel de filtru te poate face mai uman, dar in acelasi timp, poate furniza material care poate fi folosit impotriva ta.” (Tonya Hurley)

5. ”Vulnerabilitatea este locul de nastere al inovatiei, creativitatii si schimbarii.” (Brene Brown)

6. ”Orice dragoste ne face vulnerabili. Orice iubim, ne va da darul durerii undeva de-a lungul drumului. Dar cine ar trai inchis intr-un glob de sticla doar pentru a se feri de a fi ranit? Astfel de oameni sunt putini. Imi pare rau pentru ei. Cred ca sunt ca si morti.” (Gladys Taber)

7. ”Vulnerabilitatea suna ca adevarul si se simte ca si curajul. Adevarul si curajul nu sunt intotdeauna confortabile, dar nu sunt niciodata slabiciuni.” (Brene Brown)

8. ”Cand doua persoane se respecta reciproc, capacitatea de a fi vulnerabile si de-a arata sentimentele ranite, poate crea o conexiune emotionala puternica  care este sursa intimitatii reale si a prieteniei.” (David Burns)

9. ”Cand iubesti pe cineva, cand iubesti cu adevarat acea persoana, ii asterni inima ta deschisa. Ii dai o parte din tine pe care nu o dai altcuiva, si lasi acea persoana intr-o parte din interiorul tau pe care doar ea o poate rani – ii dai la propriu lama cu o harta despre locul unde sa taie cel mai adanc si cel mai dureros in inima si sufletul tau. Iar atunci cand loveste, este dureros – ca si cand ti-ar sculpta in inima.” (Sherrilyn Kenyon)

10. ”Nu suntem niciodata atat de vulnerabili precum atunci cand avem incredere in cineva – dar in mod paradoxal, daca nu putem avea incredere, nici nu putem afla dragostea sau bucuria.” (Frank Crane)

11. ”Suntem toti vulnerabili, insa nu te teme de asta, doar savureaza sansa de a experimenta acest lucru & de a sti & de a creste dincolo de asta.” (Jay Woodman)

12. ”Vulnerabilitatea este esenta romantismului. Este arta de a fi spontan, de a fi dispus sa te demonstrezi a fi prostut, , curajul de a spune ”Acesta sunt eu, sunt suficient de interesat de tine incat sa-ti arat defectele mele cu speranta ca ma vei imbratisa cu toate acestea si tot ceea ce sunt, dar, in special, tot ceea ce nu sunt.” (Ashton Kutcher)

13. ”Vulnerabilitatea nu este slabiciune. Iar acest mit este extrem de periculos.” (Brene Brown)

14. ”Vulnerabilitatea este de fapt incertitudine, risc si expunere emotionala.” (Brene Brown)

15. ”Vulnerabilitatea este starea cea mai puternica in care te poti afla. Cat ar fi de plictisitor daca am fi mereu dominanti sau submisivi?” (FKA Twigs)

 

Anunțuri publicitare