1. ”Cel care are un ”de ce” pentru care sa traiasca, poate suporta aproape orice, oricum.” (Friedrich Nietzsche)

2. ”Judeca un om mai degraba dupa intrebarile decat dupa raspunsurile lui.” (Voltaire)

3. ”Exista anumite intrebari care nu trebuie adresate pana cand persoana nu este suficient de matura incat sa aprecieze raspunsurile.” (Anne Bishop)

4. ”Cele mai importante intrebari din viata, nu pot avea un raspuns de la nimeni altcineva decat de la tine.” (John Fowles)

5. ”Sa punem intrebari in ce priveste lumea care ne inconjoara si toata complexitatea ei nu este blasfemie, ci doar folosirea mintii pe care Dumnezeu ne-a dat-o in acest scop. Dumnezeu este un artist. Artistii nu creeaza pentru ca cineva sa arunce doar o privire si sa spuna: ”Ce dragut”. Artistii vor ca privitorii sa observe mai de aproape, mai in profunzime – sa vada cu adevarat ceea ce ei au creat – nu doar o aruncare a privirii.” (Cristina Marrero)

6. ”Intrebarile care te-ar putea elibera, au raspunsuri care te-ar putea intemnita din nou.” (Nema Al-Araby)

7. ”Intrebarile sunt infinit superioare raspunsurilor.” (Dan Sullivan)

8. ”Cele mai simple intrebari sunt cele mai dificile.” (William S. Burroughs)

9. ”Intrebarile de calitate creaza o viata de calitate.” (Tony Robbins)

10. ”Intrebarile unui om intelept contin jumatate din raspuns.” (Solomon Ibn Gabirol)

11. ”Aminteste-ti, o intrebare usoara poate avea un raspuns usor. Dar o intrebare dificila trebuie sa aiba un raspuns dificil. Iar pentru cea mai dificila intrebare dintre toate, poate ca nu exista un raspuns – cu exceptia credintei.” (Charles Sheffield)

12. ”Exista doua intrebari esentiale in viata – una spirituala si una materiala. Intrebarea spirituala este ”Cine sunt?” Iar intrebarea materiala este „Ce anume trebuie sa fac cu viata mea?” Una duce la cealalta.” (Rasheed Ogunlaru)

13. ”Intrebarile la care nu putem raspunde ne invata cel mai mult. Ne invata cum sa gandim. Daca dai un raspuns unui om, tot ceea ce el castiga este un fapt. Dar da-i o intrebare si el va cauta propriile raspunsuri. In acest fel, cand gaseste raspunsurile, acestea vor fi pretioase pentru el. Cu cat este mai dificila intrebarea, cu atat vom vana mai tare. Cu cat vom vana mai tare, cu atat vom invata mai mult.” (Patrick Rothfuss)

14. ”Viata este plina de intrebari fara raspuns, dar curajul de a cauta acele raspunsuri este cel care da insemnatate vietii. Iti poti petrece viata tavalindu-te in disperare, intrebandu-te de ce esti tu cel care a fost dus catre drumul presarat cu durere ori poti fi recunoscator ca esti suficient de puternic sa-i supravietuiesti.” (J. D. Stroube)

15. ”Intreaba mereu ceea ce vrei sa intrebi, viata este prea scurta ca sa sti daca vei avea o a doua sansa sa intrebi, iar viata de dupa este probabil prea lunga pentru a te intreba care ar putea fi raspunsul.” (Kaitlin Hollon)

Anunțuri publicitare