1. ”Bunul simt nu este atat de comun.” (Voltaire)

2. ”Bunul simt este produsul cel mai larg raspandit din lume, fiindca fiecare om este convins care are indeajuns.” (Rene Descartes)

3. ”Bunul simt este in ciuda, nu este rezultatul, educatiei.” (Victor Hugo)

4. ”Bunul simt este sa vezi lucrurile asa cum sunt; si sa faci lucrurile asa cum acestea ar trebui sa fie.” (Harriet Beecher Stowe)

5. ”Bunul simt este la fel de rar ca si geniul.” (Ralph Waldo Emerson)

6. ”Singurul lucru din care o persoana nu poate avea prea mult este bunul simt.” (Kathryn Smith)

7. ”Ai grija de bunul tau simt, iar demnitatea va avea singura grija de ea.” (Carolyn Wells)

8. ”Societatea este mereu luata prin surprindere de fiecare nou exemplu de bun simt.” (Ralph Waldo Emerson)

9. ”Bunul simt a devenit o virtute neobisnuita.” (Amit Abraham)

10. ”Am ajuns la un punct in timp in care utilizarea bunului simt, vorbitul despre adevaruri reale si adresarea unor intrebari sincere sunt considerate comportamente radicale. In timp ce, manipularea, nechibzuinta si necinstea sunt adesea recompensate si guverneaza ziua.” (Gary Hopkins)

11. ”Fiindca nu te poti certa cu toti prostii din lume. Este mai usor sa-i lasi in plata Domnului decat sa-i pacalesti atunci cand nu sunt atenti.” (Christopher Paolini)

12. ”In aceasta viata trebuie sa speri la mai bine, sa te pregatesti pentru ce este mai rau si sa iei orice iti trimite Dumnezeu.” (L. M. Montgomery)

13. ”Poti prinde mai multe muste cu miere decat cu lapte batut.” (Kiran Desai)

14. ”Cand partenerul de viata iti vorbeste, opreste televizorul. Cand copilul tau iti vorbeste, opreste intreaga lume.” (Crystal DeLarm Clymer)

15. ”Ai putea lua intregul bun simt al oamenilor si sa-l pui in palma mainii tale si tot ai mai avea loc pentru penisul tau.” (Anne Carson)

Anunțuri publicitare