1. ”Nu-ti fie frica sa fi confuz. Incearca sa ramai in mod permanent confuz. Orice este posibil. Ramai deschis, mereu, asa de deschis incat sa doara, iar apoi mai deschide-te putin, pana in ziua in care o sa mori, lume fara sfarsit, amin.” (George Saunders)

2. ”Multa nefericire a aparut pe lume din cauza nedumeririi si a lucrurilor ramase nespuse.” (Fyodor Dostoyevsky)

3. ”Ceea ce este important este sa raspandesti confuzia, nu sa o elimini.” (Salvador Dali)

4. ”Daca nu esti confuz, nu acorzi atentie.” (Tom Peters)

5. ”Ce ingrozitor… sa fi prins intr-un joc si sa nu ai nicio idee de reguli.” (Caroline Stevermer)

6. ”Confuzia este un lux pe care doar cei foarte, foarte tineri si-l pot permite si tu nu mai esti atat de tanar.” (James Baldwin)

7. ”In lumea in care traim, ceea ce stim si ceea ce nu stim sunt ca gemenii siamezi, nedespartiti, existand intr-o stare de confuzie.” (Haruki Murakami)

8. ”Cu multa putere vine de multe ori o mare confuzie.” (Dan Allen)

9. ”Sa ti se permita sa fii confuz – si sa ramai confuz – pentru atata timp cat este nevoie, ar fi fost un cadou urias.” (Janet Jackson)

10. ”Oricand vezi confuzie, poti fii sigur ca ceva nu este in regula. Tulburarea in lume implica ca ceva sa nu fie la locul lui. De obicei, in centrul tuturor tulburarilor vei gasi oameni care se revolta impotriva Domnului. A inceput din Gradina Edenului si continua pana in aceasta zi.” (A. W. Tozer)

11. ”Dumnezeu te transforma de la un sentiment la altul si te invata prin contrariu, astfel incat sa ai doua aripi pentru a zbura, nu doar una.” (Rumi)

12. ”In cei priveste pe cei care te fac sa te simti confuz, recunoaste ca confuzia lor este a lor, iar claritatea ta este a ta.” (Barbara Marciniak)

13. ”Pentru a elimina confuzia si a accepta un raspuns doar pentru ca este prea inspaimantator sa nu ai un raspuns, este o cale buna sa primesti raspunsul gresit.” (Janet Jackson)

14. ”In confuzie suntem unul cu celalalt, fericiti sa fim impreuna, vorbind fara sa rostim nici macar un cuvant.” (Walt Whitman)

15. ”Nu esti confuz, doar ca nu acorzi atentie.” (Tom Peters)

 

Anunțuri publicitare