1. ”Iesi din gramada, fii tu insuti.” (Stephen Richards)

2. ”Un gand este o comanda cosmica ce asteapta sa se intample.” (Stephen Richards)

3. ”Credinciosul cosmic are nevoie de energia universului pentru a supravietui spiritual.” (Stephen Richards)

4. ”Daca putem dobandi o atitudine de auto-credinta, atunci cu siguranta ne vom determina actiunile viitoare si viitoarele noastre oportunitati.” (Stephen Richards)

5. ”Nu este nimic ce trebuie demonstrat altcuiva, doar concetreaza-te pe propriile tale nevoi.” (Stephen Richards)

6. ”A avea vointa inseamna sa-ti pui emotia in dorinta ta. Simpla asteptare nu este dorinta, de abia daca este un gand neorientat cu niciun scop, poate doar ca sa treaca timpul.” (Stephen Richards)

7. ”Fii deschis la constientizarea faptului ca cine ai fost inainte si cine esti acum sunt doua persoane diferite, si ca ceea ce te-a facut fericit atunci, poate ca nu este acelasi lucru care te-ar putea face fericit acum.” (Stephen Richards)

8. ”Temeiul Randuielii Cosmice este credinta ca universul nu este materie moarta, ci pura energie care raspunde la vibratiile noastre si la frecventele noastre.” (Stephen Richards)

9. ”Legea sacrificiului postuleaza ca avem nevoie sa dam pentru a primi… Randuiala Cosmica spune : primeste inainte sa dai.” (Stephen Richards)

10. ”Cand altii se indeparteaza de o cauza pierduta, atunci este timpul ca tu sa intervii si sa profiti de succes.” (Stephen Richards)

11. ”Nu trebuie sa fi bun la ceva ca sa fi placut.” (Stephen Richards)

12. ”Cand renuntam la urmarire, renuntam si la dorinta.” (Stephen Richards)

13. ”Daca te simti indiferent ori rezervat in a face ceva, este un semnal ca probabil nu este corect sa faci acel lucru.” (Stephen Richards)

14. ”Ti-ai dorit sa fii unde esti astazi, asa ca, doreste-ti sa nu mai fi.” (Stephen Richards)

15. ”Un gand este o randuiala Cosmica care asteapta sa se intample.” (Stephen Richards)

Anunțuri publicitare