1. ”Daca te pot face sa adresezi intrebarile gresite, nu trebuie sa se preocupe de raspunsuri.” (Thomas Pynchon)

2. ”Nu aveam niciun drept sa ne exprimam opinia pana cand nu stim toate raspunsurile.” (Kurt Cobain)

3. ”Pustietatea detine raspunsurile la mai multe intrebari decat am invatat noi deocamdata sa intrebam.” (Nancy Wynne Newhall)

4. ”Raspunsurile sunt ceea ce sunt. Doar pentru ca nu-ti plac nu inseamna ca nu sunt adevarate.” (Megan Chance)

5. ”Un om de stiinta nu cunoaste toate raspunsurile. Nimeni nu le stie, nici macar profesorii. Dar un om de stiinta continua sa incerce sa gaseasca raspunsuri.” (Oliver Butterworth)

6. ”Mintea gandeste cel mai bine atunci cand noi nu suntem acolo. Raspunsurile se afla acolo dimineata.” (Alain de Botton)

7. ”Cel mai mare esec al nostru este ca neglijam importanta unei intrebari si devenim obsedati de acuratetia raspunsului. Prin urmare, sfarsim prin a fi multumiti de raspunsuri corecte la intrebari fara importanta si nemultumiti de raspunsurile imprecise care incearca sa raspunda la problemele importante.” (D. A. Blankinship)

8. ”Nu exista raspunsuri gresite; exista doar intrebari corecte fara raspuns.” (Bauvard)

9. ”Intrebarile sunt grozave, dar doar daca cunosti raspunsurile. Daca pui intrebari si raspunsurile te surprind, pici de prost.” (Laurell K. Hamilton)

10. ”Credinta poate dori raspunsuri, dar cumva, este capabila sa supravietuiasca fara ele.” (Carolyn Custis James)

11. ”Multe lucruri sunt un mister. Dar asta nu inseamna ca nu exista un raspuns la ele. Doar ca oamenii de stiinta nu au gasit inca unul.” (Mark Haddon)

12. ”Nu se poate raspunde la toate intrebarile.” (Edward Abbey)

13. ”Sa pui intrebarea ”corecta” este mai important decat sa primesti un raspuns. Solutia unei probleme consta in intelegerea problemei; raspunsul nu se afla in afara problemei, el se afla in problema.” (Jiddu Krishnamurti)

14. ”Uneori trebuie sa astepti ca un raspuns sa vina la tine. Mai ales cand intrebarile sunt dificile.” (Patrick Carman)

15. ”Intre copertele bibliei se afla raspunsurile la toate problemele omului.” (Ronald Reagan)

Anunțuri publicitare