1. ”Nemultumirea si frustrarea pe care o simti este in intregime propria ta creatie.” (Stephen Richards)

2. ”Cand iti concentrezi energia intentionat pe viitoarea posibilitate la care aspiri sa se realizeze, energia ta o atinge si o face sa fie atrasa de tine cu o forta mai puternica decat cea pe care ai directionat-o tu catre ea.” (Stephen Richards)

3. ”Felul nostru de-a gandi creaza rezultate bune sau rele.” (Stephen Richards)

4. ”Ca sa primesti ceva diferit, trebuie sa faci ceva diferit.” (Stephen Richards)

5. ”Un obstacol este o limitare doar daca il percepi astfel.” (Stephen Richards)

6. ”Ceea ce percepem despre noi insine este in mare parte o oglindire a modului in care vom ajunge sa ne traim vietile.” (Stephen Richards)

7. ”Amintiti-va ca in cele din urma, universul raspunde la emotiile noastre, nu la cuvintele noastre.” (Stephen Richards)

8. ”Sufletele recunoscatoare se concentreaza pe fericirea si abundenta prezenta in vietile lor si aceasta in schimb, atrage mai multa abundenta si bucurie catre ei.” (Stephen Richards)

9. ”Daca aliniezi vibratiile si frecventele tale cu acele lucruri pe care le doresti, le vei dobandi.” (Stephen Richards)

10. ”Cand ne concentram gandurile pe ceva, rezonam cu acel lucru. Cand acea rezonanta este constanta si directionata, o atragem catre noi.” (Stephen Richards)

11. ”Dupa ce faci ceva de care te temi cel mai mult, poti face orice.” (Stephen Richards)

12. ”Sa visezi noaptea inseamna sa evadezi din viata ta. Sa visezi in timpul zilei inseamna sa o faci.” (Stephen Richards)

13. ”Statutul omului in lumea naturala este determinat deci, de calitatea gandirii lui.” (Manly P. Hall)

14. ”Singurul motiv pentru care un om nu are suficienti bani este ca, cu gandul,  blocheaza banii din a veni catre el.” (Rhonda Byrne)

15. ”Atragem ceea ce suntem pregatiti sa primim.” (Charles F. Glassman)

Anunțuri publicitare