1. ”Vechiul dor pe care l-am crezut mort, a crescut in mine ca o flacara.” (Sam Selvon)

2. ”Oh, dorul meu pentru cine as fi putut fii este cel care ma distrage si ma chinuie!” (Fernando Pessoa)

3. ”Toti avem un nod vechi nod in inima pe care dorim sa-l desfacem.” (Michael Ondaatje)

4. ”Daca nu primesti dragoste de la cei care sunt meniti sa te iubeasca, nu vei inceta niciodata sa o cauti.” (Robert Goolrick)

5. ”Unul dintre cele mai profunde doruri ale sufletului omenesc este sa fii vazut.” (John O’Donohue)

6. ”Exista un spatiu intre imaginatia si realizarea omului, care poate fi traversata doar de dorul lui.” (Kahlil Gibran)

7. ”Se spune ca atunci cand duci dorul cuiva, acea persoana simte la fel, dar nu cred ca este posibil ca tu sa imi duci dorul la fel de mult pe cat imi este mie dor de tine chiar acum.” (Edna St. Vincent Millay)

8. ”Pana cand dorul a venit din nou, ca si dorul pe care il auzi in fluieratul trenului care pleaca departe. Dar dorul nu sta in acel fluierat, dorul este in tine – pentru minunile si frumusetile care exista in lume si peste tot.” (Meindert DeJong)

9. ”Exista ceva mai bun decat sa-ti fie dor de ceva, cand stii ca este la indemana?” (Greta Garbo)

10. ”Femeile au fost mereu cele mai puternice din lume. Barbatii cauta mereu la femei o perna mica pe care sa-si aseze capul. Ei duc mereu dorul mamei care-i tinea in brate ca prunci.” (Coco Chanel)

11. ”Fericirea este dorul de repetare.” (Milan Kundera)

12. ”Dorul este ca zorii roz ai unei zile. Dupa apare soarele. Dorul este urmat de viziunea lui Dumnezeu.” (Ramakrishna)

13. ”Daca un dor ramane nesatisfacut, nu fi uimit. Numim asta Viata.” (Anna Freud)

14. ”Actul in sine de a-ti fi dor, este mai intens decat indemnul pentru el.” (Gail Godwin)

15. ”Muzica exprima dorul si dragostea si bucuria mai bine decat orice bucata de dialog pe care ai putea-o scrie.” (Marsha Norman)

Anunțuri publicitare