1. ”Poate ca nu ar exista nicio bucurie pe aceasta planeta fara o pondere egala de durere pentru a o echilibra pe o scara necunoscuta.”  (Stephenie Meyer)

2. ”Ingredientele amandurora, intuneric si lumina, sunt la fel de prezente in fiecare dintre noi… Nebunia acestei planete este in mare parte rezultatul dificultatii fiintelor umane de a veni in echilibru cu ele insele.” (Elizabeth Gilbert)

3. ”Ce este bucuria fara intristare? Ce este succesul fara esec? Ce este castigul fara pierdere? Ce este sanatatea fara boala? Trebuie sa experimentezi pe fiecare pentru a putea aprecia pe celalalt. Va exista mereu suferinta. Conteaza cum o privesti pe a ta, cum te descurci cu ea, asta te defineste.” (Mark Twain)

4. ”Fara echilibru, o viata nu mai merita efortul.” (Olen Steinhauer)

5. ”Nu exista asa ceva ca echilibrul munca-viata. Tot ceea ce merita o lupta iti dezechilibreaza viata.” (Alain de Botton)

6. ”Am invatat ca echilibrul este interior; ca nu exista o formula exacta pentru cum trebuie sa-ti traiesti viata si nici cum sa te descurci cu jongleria sotie – mama – femeie de afaceri. Poate a fost doar adaptarea la fiecare rol si constientizarea faptului ca unul sau altul avea nevoie sa fie in centrul atentiei.” (Kaira Rouda)

7. ”Smecheria este…sa gasesti echilibrul dintre culorile luminoase ale umorului si gravele probleme de identitate, auto-dezgust, si posibilitatea de intimitate si dragoste cand pare ca nu mai este posibil ori, si mai trist, nu mai este necesar.” (Wendy Wasserstein)

8. ”Echilibrul este secretul pentru a ajunge in locuri indepartate!” (Mehmet Murat Ildan)

9. ”Exista ceva perfect ce poate fi gasit in imperfectie: legea pastreaza echilibrul prin juxtapunerea frumusetii, care castiga perfectiunea prin nutrirea imperfectiunii.” (Dejan Stojanovic)

10. ”Intr-un fel, il vom gasi. Echilibrul dintre cine dorim sa fim si cine avem nevoie sa fim. Dar deocamdata, trebuie sa ne multumim cu cine suntem.” (Brandon Sanderson)

11. ”Mana ta se deschide si se inchide, se deschide si se inchide. Daca ar fi mereu un pumn sau mereu deschisa larg, ai fi paralizat. Prezenta ta cea mai profunda este in fiecare contractare si extindere, cele doua sunt frumos echilibrate si coordonate ca aripile unor pasari.” (Rumi)

12. ”Ceea ce vreau sa spun este ca viata este despre echilibru. Bine si rau. Sus si jos. Pina si colada.” (Ellen DeGeneres)

13. ”Trebuie sa ne amintim de echilibru si moderatie. Rabdarea poate fi imbogatire spirituala si virtute…dar cand este in exces, se transforma in procrastinare, otrava inactiunii.” (Steve Maraboli)

14. ”Fii constient de minune. Traieste o viata echilibrata – invata putin si gandeste putin si deseneaza si picteaza si canta si danseaza si joaca-te si lucreaza in fiecare zi cate putin.” (Robert Fulghum)

15. ”Tine minte, poti fi exaltat fara a avea o diploma de facultate. Poti fi exaltat fara sa fi suplu si frumos. Poti fi exaltat fara sa ai o cariera de succes. Poti fi exaltat si daca nu esti bogat si faimos. Asa ca concentreaza-te cat poti de bine pe acele lucruri din viata care te vor conduce catre prezenta lui Dumnezeu – pastrand toate in echilibru.” (M. Russell Ballard)

 

Anunțuri publicitare