1. ”Viata te va frange. Nimeni nu te poate proteja de asta, si nici traitul singur nu o va face, fiindca si singuratatea te va frange cu aleanul ei. Trebuie sa iubesti. Trebuie sa simti. Este motivul pentru care esti aici pe pamant. Esti aici pentru a-ti risca inima. Esti aici pentru a fi inghitit. Iar cand se intampla sa fi frant, ori inselat, ori parasit, ori ranit, ori moartea da tarcoale, lasa-te asezat langa un arbore de mar si asculta merele care cad in jurul tau in gramezi, pierzandu-si dulceata. Spune-ti ca ai gustat atat de multe cat ai putut.” (Louise Erdrich)

2. ”Inima a fost facuta pentru a fi franta.” (Oscar Wilde)

3. ”Nu permite nimanui sa fie prioritatea ta atata timp cat pentru ei esti doar o optiune.” (Mark Twain)

4. ”Emotia care iti poate frange inima este uneori, aceeasi care ti-o si poate vindeca…” (Nicholas Sparks)

5. ”Intr-o zi vei privi in urma la acest moment al vietii tale ca la o dulce perioada de doliu. Vei vedea ca ai fost in doliu si ca inima ta era franta, dar ca viata ta se schimba…” (Elizabeth Gilbert)

6. ”Nu conteaza cat de tare este franta inima ta, lumea nu se opreste pentru mahnirea ta.” (Faraaz Kazi)

7. ”S-ar putea trai cu inima franta daca aceasta nu ar fi insotita de regret.” (Laura Kasischke)

8. ”Fiecarei persoane i se frange inima in felul sau. Fiecare vindecare va fi diferita, dar sunt anumite lucruri de care toti avem nevoie. Inainte de orice altceva, avem nevoie sa ne simtim in siguranta.” (Erica Bauermeister)

9. ”Nu poti da inima ta unei salbaticiuni.” (Truman Capote)

10. ”Poate ca asta este ceea ce in povesti se numeste ca cineva este bolnav de inima franta. Inima si stomacul tau si toate cele din interiorul tau se simt goale si dureroase.” (Gabriel Garcia Marquez)

11. ”Odata ce pui piesele inapoi impreuna, chiar daca poti parea intact, nu vei mai fi niciodata chiar la fel ca inainte de cadere.” (Jodi Picoult)

12. ”Nu cred ca poate cineva sa-ti dea sfaturi atunci cand ai inima franta.” (Britney Spears)

13. ”Inimile pot fi frante. Da, inimile se pot frange. Uneori ma gandesc ca ar fi mai bine daca am muri cand se intampla acest lucru, dar nu murim.” (Stephen King)

14. ”Nu plange atunci cand nu mai este soarele, pentru ca lacrimile nu te vor lasa sa vezi stelele.” (Violeta Parra)

15. ”Cele mai multe lucruri se frang, inclusiv inimile. Lectia vietii nu inseamna intelepciune, ci cicatricile de pe tesut si calus.” (Wallace Stegner)

Anunțuri publicitare