1. ”Speranta este acel lucru cu pene

Care se aseaza in suflet

Si canta melodia fara cuvinte

Si nu se opreste niciodata.” (Emily Dickinson)

2. ”Oricat de ciudat ar parea, eu inca sper la ce este mai bun, chiar daca ceea ce este mai bun, ca si un mail interesant, ajunge atat de rar, si chiar si cand ajunge, poate fi pierdut foarte usor.” (Lemony Snicket)

3. ”De multe ori, pe cele mai intunecate ceruri vedem cele mai stralucitoare stele.” (Richard Evans)

4. ”Atunci cand iti pierzi speranta, pierzi totul. Iar atunci cand crezi ca ai pierdut totul, atunci cand totul este cumplit si sumbru, exista intotdeauna speranta.” (Pittacus Lore)

5. ”Speranta este un vis ambulant.” (Aristotel)

6. ”Speranta poate fi o forta puternica. Poate ca nu exista nicio magie reala in ea, dar cand stii la ce speri mai mult si tii acel lucru ca pe o lumina in interiorul tau, poti face ca lucrurile sa se intample, aproape ca magia.” (Laini Taylor)

7. ”Trebuie sa acceptam dezamagirea finita, dar sa nu pierdem niciodata speranta infinita.” (Martin Luther King Jr.)

8. ”Aminteste-ti, Speranta este un lucru bun, poate cel mai bun dintre lucruri, iar lucrurile bune nu mor niciodata.” (Stephen King)

9. ”Ieri este doar un vis,

Maine este doar o viziune.

Dar astazi bine trait face din fiecare ieri un vis de fericire, iar fiecare maine o viziune de speranta.” (Kalidasa)

10. ”Speranta este o forta a naturii. Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna altceva.” (Jim Butcher)

11. ”Asculta la „nu trebuie” din copilarie. Asculta la ”nu o face”. Asculta la ”nu se poate”, la imposibil, la ”nu e voie”. Asculta la ”niciodata nu vei”, apoi asculta la mine cu atentie… Orice se poate, copile. Orice poate fi.” (Shel Silverstein)

12. ”Minimum pe care il poti face este sa iti dai seama ce anume speri in viata. Iar maximul pe care il poti face este sa sa traiesti in interiorul acelei sperante. Nu sa o admiri de la distanta ci sa traiesti inauntrul ei, sub acoperisul ei.” (Barbara Kingsolver)

13. ”Speranta este un bun mic dejun, dar este o cina rea.” (Francis Bacon)

14. ”Exista un proverb in Tibetana: ”Tragedia ar trebui folosita ca sursa de putere”. Nu conteaza ce fel de dificultati, cat de dureroasa este experienta, daca ne pierdem speranta, acesta este adevaratul nostru dezastru.” (Dalai Lama XIV)

15. ”Cel mai bun mod de a nu te simti lipsit de speranta, este sa faci ceva. Nu astepta ca lucruri bune sa se intample pentru tine. Daca iesi si faci ca niste lucruri bune sa se intample, vei umple lumea de speranta, te vei umple pe tine insuti de speranta.” (Barack Obama)

Anunțuri publicitare