1. ”Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine.” (William Shakespeare)

2. ”Destinul nu este o chestiune de sansa; este o chestiune de alegere. Nu este un lucru care sa fie asteptat, este un lucru care trebuie realizat.” (William Jennings Bryan)

3. ”Destinul este de obicei chiar dupa colt. Ca un hot, o prostituata, ori ca un vanzator de bilete loto: cele mai frecvente trei personificari. Dar ce nu face destinul, vizite acasa. Trebuie sa iesi pentru el.” (Carlos Ruiz Zafon)

4. ”Destinul este un nume dat des in retrospectiva la alegerile care au avut consecinte dramatice.” (J. K. Rowling)

5. ”Destinul este un sentiment pe care-l ai ca stii ceva despre tine de care nimeni altcineva nu stie. Poza pe care o ai in minte despre ceea ce esti pe cale…O SA SE IMPLINEASCA. Este genul de lucru pe care intr-un fel trebuie sa-l pastrezi pentru tine, fiindca este un sentiment fragil, iar daca il expui, cineva il poate distruge. Este mai bine sa pastrezi asta in interior.” (Bob Dylan)

6. ”Este mai bine sa-ti traiesti destinul intr-un mod imperfect, decat sa traiesti o imitatie a vietii altcuiva intr-un mod perfect.” (Elizabeth Gilbert)

7. ”Un om nu-si face propriul destin; el il poate accepta sau il poate nega.” (Ursula K. LeGuin)

8. ”Fiecare om are propriul sau destin; doar ca este imperativ sa-l urmeze, sa-l accepte, indiferent unde il duce.” (Henry Miller)

9. ”Un concept atat de simplu, totusi atat de adevarat: ceea ce manifestam este in fata noastra; noi suntem creatorii propriului nostru destin. Fie prin intentie sau ignoranta, prin succesul nostru sau esec, acestea au fost aduse de nimeni altcineva decat de noi.” (Garth Stein)

10. ”Destinul este ca o mare si minunata tapiserie la care fiecare fir este ghidat de o mana inexplicabil de tandra, asezat alaturi de un alt fir, tinut si sustinut de alte o suta.” (Rainer Maria Rilke)

11. ”Este alegerea si nu sansa cea care iti determina destinul.” (Jean Nidetch)

12. ”Care este destinul omului daca nu sa umple paharul cu masura suferintelor sale si sa bea paharul amaraciunii alocat lui.” (Johann Wolfgang von Goethe)

13. ”Controleaza-ti destinul, ori altcineva o va face.” (Jack Welch)

14. ”Destinul este ceea ce tu faci din el. Trebuie sa infrunti orice iti arunca in fata viata.” (Darren Shan)

15. ”Destinul unei persoane este ceva la care te uiti in urma dupa aceea, nu ceva ce trebuie stiut dinainte.” (Haruki Murakami)

 

Anunțuri publicitare