1. ”Poti vorbi cu cineva ani la randul, in fiecare zi, si totusi, nu va insemna atat de mult ca ceea ce poti avea cand stai in fata cuiva, fara sa spui nimic cu vorbele, totusi sa simti acea persoana cu inima ta, sa simti ca cunosti acea persoana dintotdeauna…conexiunile sunt facute cu inima, nu cu limba.” (C. JoyBell C.)

2. ”Gura este facuta pentru comunicare, si nimic nu este mai articulat decat un sarut.” (Jarod Kintz)

3. ”Singura mare problema in comunicare este iluzia ca aceasta a avut loc.” (George Bernard Shaw)

4. ”Constiinta de sine ucide comunicarea.” (Rick Steves)

5. ”Cel mai important lucru in comunicare este sa auzi ceea ce nu este spus.” (Peter Drucker)

6. ”Comunicarea sincera si deschisa este unica cale care ne conduce spre lumea reala… Atunci incepem sa crestem ca niciodata inainte. Iar din momentul in care suntem pe acest drum, fericirea nu poate fi departe.” (John Powell)

7. ”Cand iti permiti sa comunici ceea ce conteaza pentru tine in fiecare situatie, vei avea pace in ciuda respingerii si a dezaprobarii. Sa dai voce sufletului tau te va ajuta sa renunti la energia negativa a fricii si regretului.” (Shannon L. Alder)

8. ”Comunicarea este o forma de arta. Unii se nasc cu aceasta in mod normal, iar altii au nevoie de un grafic.” (A. Saleh)

9. ”Comunicarea buna este mai putin despre a spune ceea ce vrei sa spui, si mai mult despre a definii ceea ce spui.” (Kelli Jae Baeli)

10. ”Pentru a face comunicarea noastra mai eficace, trebuie sa ne schimbam gandirea din ”Ce informatie am nevoie sa transmit?” in ”Ce intrebare vreau sa-mi adreseze audienta?” (Chip Heath)

11. ”Cand nivelul de incredere este inalt, comunicarea este usoara, instantanee si eficienta.” (Stephen R. Covey)

12. ”Suntem mai puternici cand ascultam si mai destepti cand impartasim.” (Rania Al-Abdullah)

13. ”Gandul este o pasare a spatiului, care intr-o colivie a cuvintelor isi poate deschide aripile dar nu poate zbura.” (Khalil Gibran)

14. ”Cu totii ne confruntam cu esecul nostru de a comunica si esecul nostru de a ajunge dincolo de teama de a iubii oamenii.” (Mira Sorvino)

15. ”Nu exista comunicare in aceasta lume cu exceptia aceleia intre egali.” (Ken Burns)

Anunțuri publicitare