1. ”Pasiunea nu are prea multe de-a face cu euforia si are tot de-a face cu rabdarea. Nu este despre a te simti bine. Este despre rezistenta. Ca rabdarea, pasiunea vine din aceeasi radacina Latina: pati. Nu inseamna sa curga cu exuberanta. Inseamna sa suferi.” (Mark Z. Danielewski)

2. ”Pasiunea este un sentiment care-ti spune: acesta este lucrul corect de facut. Nimic nu poate sta in calea mea. Nu conteaza ce spune altcineva. Acest sentiment este atat de bun incat nu poate fi ignorat. Imi voi urma fericirea si voi actiona pe aceasta glorioasa senzatie de bucurie.” (Wayne W. Dyer)

3. ”O infinitate de pasiune poate fi continuta intr-un minut, ca o multime intr-un spatiu mic.” (Gustave Flaubert)

4. ”Capacitatea pasiunii este atat cruda cat si divina.” (George Sand)

5. ”Pasiunea poate transforma mintea, trupul si spiritul…

Pasiunea te poate alinia cu intelepciunea naturii si cu puterea a ceea ce ai in inima ta.” (JoLynne Valerie)

6. ”Pasiunea este mai degraba un lucru infricosator fiindca daca ai pasiune, nu sti unde te poate duce aceasta.” (Jiddu Krishnamurti)

7. ”Pasiunea este o obsesie pozitiva. Obsesia este o pasiune negativa.” (Paul Carvel)

8. ”Pasiunea nu se poate sustine de una singura pentru totdeauna.” (Haruki Murakami)

9. ”Pasiunea face deseori prosti din cei mai intelepti oameni si da cea mai prosteasca intelepciune.” (Francois de La Rochefoucauld)

10. ”Pasiunea nu este o reactie la un eveniment extern, ci resturile emotiilor din bataliile interioare pe care le-ai castigat si care te propulseaza inainte.” (Shannon L. Alder)

11. ”Pasiunea este cand o persoana devine dintr-o data teribil de importanta. Este cu atat mai nedrept cand persoana devine memorabila. ” (Bauvard)

12. ”Sa simti mai mult este al naibii mai bine decat sa nu simti nimic.” (Nora Roberts)

13. ”Doreste-ti ca viata ta sa conteze pentru ceva maret! Tanjeste ca viata ta sa aiba o semnificatie eterna. Sa vrei asta! Nu trece prin viata fara o pasiune.” (John Piper)

14. ”Nenumarate ca nisipurile marilor sunt pasiunile umane.” (Nikolai Gogol)

15. ”O pasiune extrema a oricarui om este sa fie unic.” (Kunal Jajal)

Anunțuri publicitare