1. ”Nu pierde niciodata o sansa buna sa taci.” (Will Rogers)

2. ”Nu strica niciodata o scuza cu o justificare.” (Benjamin Franklin)

3. ”Singurul lucru bun pe care-l poti face cu un sfat este sa-l dai mai departe; nu este niciodata de niciun folos pentru tine insuti.” (Oscar Wilde)

4. ”Mereu si niciodata sunt doua cuvinte pe care trebuie sa-ti amintesti sa nu le folosesti niciodata.” (Wendell Johnson)

5. ”Sfatul este un cadou periculos, chiar si de la un intelept catre un alt intelept, iar felul de a actiona poate fi gresit.” (J. R. R. Tolkien)

6. ”Sfatul este ceea ce cerem cand deja stim raspunsul dar ne dorim sa nu fi fost asa.” (Erica Jong)

7. ”Calitatea oricarui sfat pe care ti-l poate da cineva, trebuie sa fie judecata impotriva calitatii vietii pe care o duce de fapt.” (Douglas Adams)

8. ”Nu da sfaturi daca nu ai mers pe acel drum, fiindca oricine poate da din gura doar pentru a o face.” (Valencia Mackie)

9. ”Adultii nu stiu ca un copil poate da sfaturi foarte bune chiar si in cele mai dificile cazuri.” (Fyodor Dostoyevsky)

10. ”Oamenii care ne cer sfatul, nu-l urmeaza aproape niciodata. Totusi nu trebuie sa refuzam niciodata sa-l oferim, pentru ca deseori ne ajuta chiar pe noi sa vedem mai clar calea pe care trebuie s-o urmam.” (Brendan Francis Brown)

11. ”Uite aici un sfat: ramai in viata.” (Suzanne Collins)

12. ”Nu putem schimba cartile care ne pica, ci doar cum ne jucam mana.” (Randy Pausch)

13. ”Nu incerca sa rezolvi probleme serioase in toiul noptii.” (Philip K. Dick)

14. ”Este foarte dificil sa traiesti intre oamenii pe care ii iubesti si sa te abtii din a le oferi sfaturi.” (Anne Tyler)

15. ”Mergi cu intelepciune si incet. Cei care se grabesc se impiedica si cad.” (William Shakespeare)

Anunțuri publicitare