1. ”Acceptam dragostea pe care credem ca o meritam.” (Stephen Chbosky)

2. ”Nu exista niciodata un loc sau un moment pentru adevarata dragoste. Se intampla accidental, intr-o clipa, intr-un singur flash, moment trepidant.” (Sarah Dessen)

3. ”Dragostea este acea conditie in care fericirea celeilalte persoane este esentiala pentru propria ta fericire.” (Robert A. Heinlein)

4. ”Dragostea este ca vantul, nu o poti vedea, dar o poti simti.” (Nicholas Sparks)

5. ”Nu iubesti pe cineva pentru ca este perfect, ci iubesti in ciuda faptului ca nu sunt.” (Jodi Picoult)

6. ”Cand cineva te iubeste, felul in care vorbeste despre tine este diferit. Te simti in siguranta si confortabil.” (Jess C. Scott)

7. ”Cel pe care-l iubesti si cel care te iubeste nu sunt niciodata aceeasi persoana.” (Chuck Palahniuk)

8. ”Cand esti profund iubit de cineva, asta iti da putere, iar cand iubesti profund pe cineva, acest lucru iti da curaj.” (Lao Tzu)

9. ”Dragostea este rabdatoare, dragostea este buna. Nu invidiaza, nu se faleste, nu este mandra. Nu este nepoliticoasa, nu este egoista, nu se infurie usor, nu inregistreaza greselile. Dragostea nu se bucura de rau ci se bucura de adevar. Protejeaza mereu, are mereu incredere, spera mereu, persevereaza mereu.” (Biblia (The Holy Bible)

10. ”Unde este dragoste, acolo este viata.” (Mahatma Gandhi)

11. ”Odata ca niciodata a fost un baiat care iubea o fata, iar rasul ei era o intrebare la care el a vrut sa-si petreaca intrega viata raspunzand.” (Nicole Krauss)

12. ”Cand iubim, tindem mereu sa devenim mai buni decat suntem. Cand tindem sa devenim mai buni decat suntem, totul in jurul nostru devine mai bun.” (Paulo Coelho)

13. ”Cand dragostea nu este nebunie, nu este dragoste.” (Pedro Calderon de la Barca)

14. ”Dragostea nu consta in holbarea unuia la celalalt, ci in a privi impreuna  in exterior, in aceeasi directie.” (Antoine de Saint-Exupery)

15. ”Dragostea nu doar sta acolo, ca o piatra, trebuie facuta, ca pe paine: refacuta tot timpul, reinnoita.” (Ursula K. Le Guin)

16. ”Adevarata dragoste este rara si este singurul lucru care da vietii sens.” (Nicholas Sparks)

17. ”Iubirea este o  dorinta irezistibila de a fi irezistibil dorit.” (Robert Frost)

18. ”Cu cat este mai mare dragostea, cu atat este mai mare tragedia cand se termina.” (Nicholas Sparks)

19. ”Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece, caci daca se intoarce, inseamna ca a fost mereu al tau. Daca nu se intoarce, nu a fost niciodata.” (Khalil Gibran)

20. ”Dragostea este atat de scurta…, uitarea este atat de lunga.” (Pablo Neruda)

Anunțuri publicitare