1. ”Un prieten este cel care stie totul despre tine si totusi te iubeste.” (Elbert Hubbard)

2. ”Nu este nimic ce nu as face pentru cei care sunt cu adevarat prietenii mei. Nu am nicio notiune despre a iubi oamenii pe jumatate, nu este natura mea.” (Jane Austen)

3. ”Nu este nimic mai bun decat un prieten, doar daca nu cumva este un prieten cu ciocolata.” (Linda Grayson)

4. ”Mai degraba as merge cu un prieten prin intuneric, decat singura prin lumina.” (Helen Keller)

5. ”Prietenia nu este necesara, la fel ca filosofia, ca arta… Nu are nicio valoare care sa supravietuiasca; mai degraba este unul dintre acele lucruri care dau valoare supravietuirii.” (C.S. Lewis)

6. ”Ce este un prieten? Un singur suflet care salasluieste in doua trupuri.” (Aristotel)

7. ”Ma gandesc ca, daca am invatat ceva despre prietenie, este sa te pastrezi in ea, sa ramai conectat, sa lupti pentru prieteni si sa-i lasi sa lupte pentru tine. Nu te indeparta, nu fi distras, nu fi prea ocupat sau obosit, nu-i considera ca pe ceva cuvenit. Prietenii sunt parte din lipiciul care tine viata si credinta impreuna. Chestii puternice.” (Jon Katz)

8. ”Prietenia este cel mai greu lucru de explicat din lume. Nu este ceva ce inveti la scoala. Dar daca nu ai invatat inca ce inseamna prietenia, atunci chiar  nu ai invatat nimic.” (Muhammad Ali)

9. ”Capacitatea pentru prietenie este calea lui Dumnezeu de a-si cere iertare pentru familiile noastre.” (Jay McInerney)

10. ”Gloria prieteniei nu sta in mana intinsa, nici in zambetul amabil, nici in bucuria companiei; este inspiratia spirituala care vine atunci cand descoperi ca cineva crede in tine si este dispus sa aiba incredere in tine cu prietenia.” (Ralph Waldo Emerson)

11. ”Prietenia marcheaza o viata chiar mai mult decat dragostea. Dragostea risca sa degenereze intr-o obsesie, prietenia nu este niciodata altceva decat impartasire.” (Elie Wiesel)

12. ”Cand o fata spune ca vrea sa fim prieteni cu beneficii, intreb mereu daca asta include si asigurarea dentara.” (Jarod Kintz)

13. ”Un prieten pentru toti nu este prietenul nimanui.” (Aristotel)

14. ”In prosperitate ne cunosc prietenii nostri; in adversitate noi ne cunoastem prietenii.” (John Churton Collins)

15. ”Fii lent in inceperea unei prietenii, dar cand esti in ea, continua ferm si constant.” (Socrate)

Anunțuri publicitare