1. ”Pastreaza-ti fata mereu spre soare – asa, umbrele vor cadea in spatele tau.” (Walt Whitman)

2. ”Care este diferenta dintre un obstacol si o oportunitate? Atitudinea noastra catre acestea. Fiecare oportunitate are o dificultate, si fiecare dificultate are o oportunitate.” (J. Sidlow Baxter)

3. ”Cand esti vesel, cand spui da vietii si te distrezi si emani pozitivitate peste tot in jurul tau, devii un soare in centrul oricarei constelatii, iar oamenii vor vrea sa fie aproape de tine.” (Shannon L. Alder)

4. ”O atitudine pozitiva poate ca nu ne rezolva problemele, dar este singura solutie pe care o avem daca vrem sa iesim din ele.” (Subodh Gupta)

5. ”Stapaneste-ti mintea cu ganduri si afirmatii pozitive.” (Lailah Gifty Akita)

6. ”Gandurile creeaza emotii, emotiile creeaza sentimente si sentimentele creeaza comportamente. Asadar este foarte important ca gandurile noastre sa fie pozitive, pentru a atrage persoanele, evenimentele si circumstantele potrivite in vietile noastre.” (Avis Williams)

7. ”Nimic bun nu rezista fara atitudinea potrivita. Poate ca stii cum trebuie sa o faci, dar daca atitudinea este negativa, tot ceea ce poti spune este: ”As fi putut sa o fac.” (Israelmore Ayivor)

8. ”Voi gasi mereu o cale si o cale ma va gasi mereu.” (Charles F. Glassman)

9. ”Pozitivitatea noastra respinge energia negativa exterioara si atrage energia pozitiva.” (Sukant Ratnakar)

10. ”Ai posibilitatea de a alege in mod deliberat ce sa gandesti, ori sa permiti altor forte sa-ti dicteze dorintele si atitudinile.” (Grant Von Harrison)

11. ”Nu-ti petrece timpul cu oameni negativi. Te vor trage in jos cu ei. Mai bine invita-i in lumina ta si impreuna veti straluci mai puternic.” (L. F. Young)

12. ”Traieste-ti fiecare zi intr-un mod extraordinar!” (Charles F. Glassman)

13. ”Poti merge pe atat de departe pe cat gandesti, imagineaza-ti si viseaza. Orice este posibil.” (Lailah Gifty Akita)

14. ”Poti fi eliberat doar in mintea ta. Stapaneste-ti mintea cu ganduri pozitive. Razgandeste-te, schimba-ti actiunile.” (Lailah Gifty Akita)

15. ”Daca este frig afara, atunci lasa lumea sa vada caldura zambetului tau.” (Muhammad Imran Hasan)

Anunțuri publicitare