Etichete

 1. „Totul este o ceremonie in salbatica gradina a copilariei.” (Pablo Neruda)
 2. „Nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita.” (Tom Robbins)
 3. „Copiii care nu trag cu urechea la conversatiile adultilor sunt sortiti la o copilarie de ignoranta.” (Kelley Armstrong)
 4. „Copilaria ar trebui sa fie fara griji, cu joaca sub soare; nu traind un cosmar in intunecimea sufletului.” (Dave Pelzer)
 5. „Stiai ca, copilaria este unica perioada din viata noastra cand nebunia nu ne este doar permisa ci chiar de asteptat?” (Louis de Bernieres)
 6. „Daca porti copilaria ta cu tine, nu vei deveni batran.” (Abraham Sutzkever)
 7. „Nefericit este cel caruia amintirile copilariei aduc doar teama si tristete.” (Richard Paul Evans)
 8. „Unul dintre cele mai norocoase lucruri care ti se pot intampla in viata este sa ai o copilarie fericita.” (Agatha Christie)
 9. „Copilaria este rasfat la maturitate.” (Bill Watterson)
 10. „Viata este ironica. Anumite persoane folosesc copilaria lor ingrozitoare ca scuza pentru restul vietii lor nefericite….in timp ce ceilalti creeaza o capodopera din copilaria lor ingrozitoare, ei creeaza o poveste iubita de intreaga lume.” (Nino Varsimashvili)
 11. „Cand ma uit in urma la copilaria mea, ma intreb cum de am supravietuit. Bineinteles, a fost o copilarie mizerabila: copilaria fericita cu greu are valoare.” (Frank McCourt)
 12. „La urma urmei, copilaria este prima moneda pretioasa pe care saracia o fura de la un copil.” (Anthony Horowitz)
 13. „Incantarea si libertatea, simplul crez al copilariei.” (William Wordsworth)
 14. „Aminteste-ti, copilaria dureaza doar 10-12 ani. Exista multe lucruri care trebuie „inghesuite” pentru a forma o viata de amintiri fericite.” (Susan Branch)
 15. ”Ziua in care vom incepe sa ne ingrijoram pentru viitor, va fi ziua in care ne vom lasa copilaria in urma.” (Patrick Rothfuss)
 16. ”Noi toti suntem produse ale copilariei noastre.” (Michael Jackson)
 17. ”Copilaria a fost o tara fantastica in care sa traiesti.” (Tim Tharp)
 18. ”Oricine a supravietuit copilariei sale, are suficiente informatii despre viata incat sa reziste tot restul zilelor sale.” (Flannery O’Connor)
 19. ”Indiferent de ceea ce se intampla, pastreaza-ti mereu inocenta copilariei. Este cel mai important lucru.” (Federico Fellini)
 20. ”Copilaria este singura poveste de sine statatoare care sta in fiecare suflet.” (Ivan Doig)
Anunțuri publicitare