1. ”Inselatul nu este un zbucium, este un motiv de despartire.” (Patti Callahan Henry)
 2. ”Cineva mi-a spus povestea incantatoare a cruciatului care a pus o centura de castitate sotiei lui si a dat cheia prietenului lui spre pastrare, in caz ca el ar deceda. El a calatorit doar cateva mile distanta, cand prietenul lui care fiind mai rapid si prinzand-ul din urma, i-a spus: ”Mi-ai dat cheia gresita!” ” (Anais Nin)
 3. ”Din punct de vedere statistic, exista 65% sanse ca iubirea vietii tale sa aiba o aventura. Fii foarte suspicios.” (Scott Dikkers)
 4. ”De ce Dumnezeu a facut femeile atat de frumoase si barbatii cu o asa inima iubitoare?” (Walker Percy)
 5. ”Infidelitatea este un opiu al necredintei.” (Toba Beta)
 6. ”O femeie pe care o iubim, deseori ne satisface toate nevoile si noi o inselam cu o femeie pe care nu o iubim.” (Marcel Proust)
 7. ”Pentru majoritatea barbatiilor, cel putin, sexul este o ”afacere” zilnica. Barbatii au nevoie sa ejaculeze. Daca nu o fac cu tine, atunci o fac de unii singuri – ori si mai rau, cu altcineva.” (Nikki Sex)
 8. „Oamenii in general nu au inselat fiind in relatii bune.” (Emily Giffin)
 9. ”Nu insela niciodata pe cineva care este bun cu tine, Karma este o curva.” (Surgeo Bell)
 10. ”Cei care inseala sunt niste lasi care sunt tentati sa urmareasca fantezia a ceea ce ar putea fi…in loc sa se adreseze cu curaj propriului comportament auto-distructiv si sa cultive ceea ce este.” (Steve Maraboli)
 11. ”Cei care sunt infideli partenerilor lor care sunt loiali, nu ii merita. Este o atitudine lipsita de valoare sa nu ai respect fata de persoana care iti este loiala in relatie, prin ai fi infidel/a.” (Ellen J. Barrier)
 12. ”Cele mai multe femei cred ca infidelitatea este „dezgustatoare”…, pana cand se indragostesc de un barbat care si el le place; dar nu este dispus sa-si lasa iubita pentru ele.” (Mokokoma Mokhonoana)
 13. ”Barbatii nu pot supravietui fara infidelitate, este in natura lor.” (M. F. Moonzajer)
 14. ”Nu este nimic rau in infidelitate. Inseamna doar diversificarea gustului.” (M. F. Moonzajer)
 15. ”Infidelitatea a existat mereu, dar simt ca parca a fost ascunsa sub pres. Acum toti o fac – si au incetat sa pretinda ca nu o fac.” (Karan Johar)
Anunțuri publicitare