1. „Intalnirile sunt ca atunci cand incerci sa faci o mancare din resturi. Unele resturi devin de fapt mai bune cand se invechesc. Dar pe unele trebuie sa le arunci imediat, nu conteaza cum incerci sa le incalzesti, nu mai sunt la fel de bune ca la inceput.” (Lisa Kleypas)
 2. ”Momentul in care esti cel mai pregatit pentru intalniri este atunci cand nu ai nevoie de nimeni sa te completeze, sa te implineasca ori pentru a-ti insufla un sentiment de valoare sau scop.” (Myles Munroe)
 3. ”Nu lasa un barbat sa ghiceasca prea mult – el va gasi cu siguranta raspunsul in alta parte.” (Mae West)
 4. ”Distinge-te intr-o vreme in care fetele se arata foarte disponibile baietilor, prin al face sa se munceasca putin pentru atentia ta. O sa se gandeasca ca a castigat un premiu cand o va primi si o sa se munceasca si mai mult sa o pastreze. Baietii se transforma in barbati si barbatii apreciaza mai mult ceea ce este mai dificil de obtinut.” (Karen Marie Moning)
 5. ”Nu este vorba despre…pe cine intalnesti. Este vorba despre…pe cine cauti.” (Coco Nicole Estef)
 6. ”Fa ca prima intalnire sa fie scurta, cuprinzatoare, dulce si simpla si vor veni inapoi la tine.” (Auliq Ice)
 7. ”Intreaba-te daca, ma face aceasta persoana sa ma simt bine cu ceea ce sunt? Ma simt in siguranta, puternic si liber cu aceasta persoana?  Asta trebuie sa te intrebi… Trebuie sa fii puternic ca sa fii cu adevarat deschis.” (April Sinclair)
 8. ”Poate ca viata implica asocierea unor persoane necorespunzatoare, acelea care asteapta si acelea care fac pe altii sa astepte, dar cheia catre fericire este sa gasesti acea persoana cu care imparti acelasi cronometru intern.” (Jacob M. Appel)
 9. ”Daca nu te uiti inapoi si sa reflectezi la sine, nu vei face altceva decat sa repeti aceleasi greseli. Acele greseli vor continua sa reapara in peisajul intalnirilor tale fiindca nu ai invata lectia pe care trebuia sa o inveti.” (Jaha Knight)
 10. ”Intreaba-te, ma face aceasta persoana sa ma simt bine in pielea mea? Ma simt in siguranta si libera cu aceasta persoana? Acestea sunt intrebarile pe care trebuie sa le pui… Trebuie sa fii puternica pentru a putea fi deschisa.” (April Sinclair)
 11. ”O parte importanta a intalniriilor este comunicarea. Comunicam prin impartasirea gandurilor, ideilor si sentimentelor noastre. Ne face placere sa fim cu cineva cand ne este usor sa comunicam ori cand avem multe de vorbit.” (John Bytheway)
 12. ”Pastreaza un iubit pentru vremea ploiasa – si un altul in caz ca nu ploua.” (Mae West)
 13. ”In jocul intalnirilor, lumea este dificila pentru ca oamenii nu comunica, ori comunica dar actiunile or vorbesc mai tare decat cuvintele lor.” (Hayley Kiyoko)
 14. ”Lumea intalnirilor m-a invata ce vreau si ce nu vreau, cine sunt si cine vreau sa fiu.” (Jennifer Love Hewitt)
 15. ”Filosofia mea despre intalniri este sa incepi numaidecat.” (Jenny McCarthy)
Anunțuri publicitare