1. ”Indiferenta si neglijarea fac adesea daune mult mai mari decat a displace total.” (J.K. Rowling)
 2. ”Poate ca barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el.” (Candace Bushnell)
 3. ”Stiu ca sunt doar vara in inima ta, si nu toate cele patru sezoane ale anului.” (Edna St. Vincent Millay)
 4. ”Relatiile nu au mereu sens. In special privite din afara.” (Sarah Dessen)
 5. ”Trebuie sa recunoastem ca nu pot exista relatii daca nu exista si angajament, daca nu exista loialitate, dragoste, rabdare si persistenta.” (Cornel West)
 6. ”Presupunerile sunt termitele relatiilor.” (Henry Winkler)
 7. ”Cea mai importanta relatie in viata ta este relatia pe care o ai cu tine insuti. Fiindca indiferent de ceea ce se intampla, vei fi intotdeauna cu tine insuti.” (Diane Von Furstenberg)
 8. ”Vreau genul de relatie 100 %, iar eu sunt dispus sa dau 50 %.” (Jarod Kintz)
 9. ”O relatie nu este ceva ce poate fi creat intr-o zi ori perfectionat intr-o zi. O parte a jocului este de a continua sa lucrezi la ea. Este ceva ce va fi mereu putin gresit.” (Nora Roberts)
 10. ”Fiecare cuplu are nevoie sa se certe din cand in cand. Doar sa demonstreze ca relatia este destul de puternica incat sa supravietuiasca. Relatiile pe termen lung, cele care merita, sunt despre suisuri si coborasuri.” (Nicholas Sparks)
 11. ”Cand suntem incompleti, cautam mereu pe cineva care sa ne completeze. Cand, dupa cativa ani ori cateva luni de relatie, vedem ca tot nu ne simtit impliniti, dam vina pe partenerul nostru si ne combinam cu cineva care pare mai promitator. Asta poate continua mult si bine – poligamie in serie – pana cand admitem ca in timp ce un partener poate adauga dimensiuni dulci vietii noastre, noi, fiecare dintre noi, este responsabil pentru propria implinire. Nimeni altcineva nu ne poate da acest lucru si daca crezi opusul, nu faci altceva decat sa te amagesti intr-un mod periculos si sa programezi la esec fiecare relatie in care vei intra.” (Tom Robbins)
 12. ”Relatiile sunt misterioase. Ne indoim de calitatile pozitive din ceilalti, rareori de cele negative. Ai spune partenerului tau: chiar ma iubesti? Esti sigur/a ca ma iubesti? Ai intreba acestea de nenumarate ori si ai innebuni persoana. Dar nu intrebi niciodata: esti chiar suparat pe mine? Esti sigur/a ca esti furios/a? Cand cineva este furios, nu ai dubii. Totusi inversul ar trebui sa fie adevarat. Ar trebui sa avem indoieli in ce priveste negativul din viata si sa avem incredere in pozitiv.” (Christopher Pike)
 13. ”Unii oameni intra in viata noastra si lasa urme in inima noastra, iar noi nu mai suntem niciodata la fel.” (Flavia Weedn)
 14. ”Relatiile umane ne ajuta mereu sa continuam fiindca ele presupun intotdeauna evolutii ulterioare, un viitor – dar si pentru ca noi traim ca si cum treaba noastra ar fi tocmai sa avem relatii cu alte persoane.” (Albert Camus)
 15. ”Felul in care arata o relatie din exterior, nu este acelasi ca din interior. Poti fi mai indragostit de cineva in mintea ta decat de persoana pe care o vezi in fiecare zi.” (Jean Kwok)
Anunțuri publicitare